Nusret Ćorić i dalje na čelu AK Novi Pazar

0
359

nusret coricPrivatni preduzetnik Nusret Ćorić obavljaće i u naredne četiri godine funkciju predsednika Upravnog odbora Atletskog kluba Novi Pazar, odlučeno je večeras na izbornoj Skupštini tog kluba.

Ćorić (53) je jedan od najuspešnijih malih privrednika u gradu, a pre nego što je imenovan za predsednika 2009. godine bio je sponzor višestruke evropske prvakinje Amele Terzić.

“Urađeno je mnogo i treba nastaviti u još jačem ritmu. U protekle četiri godine, naši atletičari osvojili su 12 medalja na najvećim evropskim i svetskim takmičenjima”, rekao je Ćorić radiju Sto plus. Klub će u narednom periodu imati dvojicu potpredsednika, pošto je reizabranom Tigrinu Kačaru pridodat i Senad Koničanin.

Obojica su vlasnici privatnih firmi. Sportski direktor Edin Zuković biće zvanični zastupnik ovog atletskog kolektiva, dok je novinar i pedagog Elmir Habibović i dalje predsednik Nadzornog odbora. Gost na izbornoj Skupštini Atletskog kluba Novi Pazar bio je generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here