Infrastruktura, kultura i motivacija u fokusu aktivnosti UNDP Srbija

0
103

nova_direktorka_undp_03

Novi Pazar – Novoimenovana direktorka UNDP za Srbiju, Irena Vojačkova Solorano, sastala se, tokom prve zvanične posete Novom Pazaru i regionu, sa gradonačelnikom dr Mehom Mahmutovićem, kako bi se dogovorili o nastavku aktuelnih i realizaciji novih projekata.

„Mnogo je definisanih ativnosti na kojima ćemo raditi tokom 2014. a postoje i načelni planovi koje ćemo definisati i pripremati za realizaciju tokom dužeg vremenskog perioda. Izgradnja reciklažnog centra je jedan od važnijih projekata koji nam predstoje, ali ne i jedini. Ostvarenjem palniranih aktivnosti, činimo izuzetne pomake ne samo za Novi Pazar već i za ceo region“, rekao je Mahmutović povodom posete Vojačkove.

Direktorka UNDP istakla je da će se proširenje aktivnosti organizacije kada je doprinos Novom Pazaru u pitanju u najvećoj meri odnosi na infrastrukturne projekte, ali i projekte u oblasti kulture.

„Ovde smo i da menjamo percepciju, da utičemo na svest ljudi kako bi, uz konkretne investicije Novi Pazar svrtali u red razvijenijih područja. Zato sam zahvalna lokalnoj samoupravi na sradnji i zajedničkim naporima ka tom cilju“, zaključila je direktorka UNDP Srbija, Irena Vojačkova Solorano.

sandzakhaber / izvor: novipazar.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here