Zukorlić sedžadom gradi novi restoran!

5
136

restoran na krovu

Gradjani Novog Pazara, koji su danas klanjali džuma namaz u Sandžackim džamijama zaprepašćeni su činjenicom da glavni muftija IZuS Muamer Zukorlić, prikuplja novčana sredstva na sedžadi za renoviranje zgrade FIS u centru Novog Pazara. Naime, u svim Sandžačkim džamijama danas je bila postavljena sedžada na kojoj se prikupljao novac, kojim bi kako oni tvrde, renovirali krov zgrade ovog fakuleteta.

Podestimo pre samo nekoliko dana glavni muftija IZuS Muamer Zukorlić je skinuo krov sa zgrade fakulteta i prema našim saznanjima gradi restoran. Pomenuti je vec oteo od gradjana 4 ara gradskog zemljista na trgu tako sto je proširio terase ugostiteljskih objekata koje drže njegovi saradnici i finansijeri.

Građevinska inspekcija podnosi prijave, sud traži da se privede a policija odgovara da odgovorno lice „Muamer Zukorlić“ nije tu. Ukratko, zakon možeš da kršiš koliko hoćeš samo ako si iole u sprezi sa organima reda.

5 KOMENTARA

  1. Po novom zakonu o Gradjevinarstvu i izgradnji bespravna gradnja je krivicno delo a ne prekrsajno delo,i na predlog gradjevinske inspekcije Policija podnosi krivicnu prijavu i sudu privodi lice koje je odgovorno…. A policija kaze da je odgovorno lice mesihata Muftija nedostupan,sto jasno ukazuje da on itekako dobro saradjuje sa bezbednosnim sluzbama!!!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here