Zoronjić – Veliki uspeh Bošnjačke stranke na izborima u Petnjici

7
256

Sandžak – PETNJICA – Narodni poslanik Bosnjacke stranke u Crnoj Gori Kemal Zoronjić u izjavi za Sadzakhaber kazao je da je Bošnjacka stranka u Petnjici osvojila 4 odbornicka mandata i biće u prilici da odlučuje o formiranju lokalne vlasti u ovoj novoformiranoj opštini u Crnoj Gori.

6

Trebamo biti zadovoljni postignutim rezultatom, jer smo u odnosu na zadnje lokalne izbore, odrzane 2010. u tada jedinstvenoj opstini Berane, uvećali broj glasova za preko 30%.
Očekujemo brzo formiranje lokalne samouprave koja treba raditi da ekonomski ojača i infrastrukturno pokrene Petnjicu, a sve u cilju poboljšanja polozaja stanovnika ove opštine.

Treba napomenuti da su ovo bili prvi izbori u Petnjici

SandzakHaber.net

7 KOMENTARA

  1. Veliki uspjeh ? hajde ljudi nemoj da se lazemo, Gornji Bihor 100 % Bosnjacki, 4 mandata za Bosnjacku stranku SDP i DPS 26…..pod krscanskim bajrakom zivimo Njegos din dusman prije neki dan dobio svoj “dan”, nemam rijeci samo molim Allaha da nas vrati na pravi put?

  2. Svaka čast bošnjacima što nisu potpiali pod uticaj prevaranta Medojevića i njegovih pomagača Zukorlića i onog idiota iz prodavnice!
    Gde je centar za koji smo davali pare?
    Prevarant jedan obični lopov!

    • Ne zuri puno sa takvim komentarima moj Jusufe, kad bude izgradjen pitam ja tebe hoces li progutat svoje rijeci ili ces i tad trazit neko izgovor?

  3. Kad li ce se Bosnjaci dozvat pameti, kad?? Citava evropa tone u nacionalizam, a bosnjo glupi hoce gradjanske partije, koje vode krstasi. BS dobro odradimo strategiju za naredne izbore u BP, da tu pokusamo nesto napravit.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here