NAJSKUPLJI SRPSKI ZATVORENIK PONOVO IZAZVAO INCIDENT! Miladin opet bije!

1
195

Miladin Kovačević (26), koji je odležao dvogodišnju kaznu zatvora zbog prebijanja američkog studenta Brajana Štajnhauera, ponovo je izazvao incident na košarkaškoj utakmici u Smederevu, na kojoj je šutnuo i pljunuo igrača protivničkog tima Darka Rnića (31), ekskluzivno saznaje „Alo!“.

382063_miladin-kovacevic01rasfoto-aleksandar-stankovic_f

Najskuplji srpski zatvorenik, zbog koga je naša vlada platila 900.000 dolara odštete Štajnhauerovoj porodici, od septembra igra za Košarkaški klub Meridijana iz Novog Sada, a zbog ovog incidenta kažnjen je od Košarkaške lige Srbije sa 30.000 dinara.

Na utakmici odigranoj 26. oktobra, u dvorani sportskog centra „Smederevo“, koju je Miladinova ekipa izgubila, on je po isteku 40 minuta, pod košem Smederevaca, jako odgurnuo centra domaće ekipe, oborio ga na pod, a potom i šutnuo u nogu!
– Kovačević je uhvatio Rnića, jako ga gurnuo i oborio na pod. Kada su izgubili utakmicu, prošao je pored Rnića, koji je još ležao na parketu, i šutnuo ga. Rnić je ustao i krenuo da ga pita u čemu je problem, pa su počeli da se svađaju i psuju. U jednom momentu, Kovačević je besno pljunuo Rnića, a igrači obe ekipe sprečili su da dođe do fizičkog obračuna dvojice košarkaša – kaže izvor našeg lista, navodeći da je Kovačević postupio grubo i bahato.

829274-1

Kako naš list saznaje, košarkaši Meridijane su bes zbog izgubljenih bodova iskalili u svlačionici domaćina, u kojoj su oštetili slavine, fenove za kosu, sušilice za ruke i dozere za sapun. Zbog incidenta u svlačionici pozvana je i policija, a delegat utakmice je uzeo izjave od Kovačevića i Rnića, koji mora da plati kaznu od 12.000 dinara zbog verbalnog sukoba sa centrom gostujuće ekipe. Delegat je sačinio izveštaj o incidentu koji je, kao i polcijski izveštaj, prosleđen Košarkaškom savezu Srbije.

Miladin Kovačević je iz zatvora u Somboru izašao krajem novembra prošle godine, a Srbija je za njegovu slobodu iz budžeta izdvojila 900.000 dolara kako bi ga za nasilničko ponašanje u Americi optužili u Srbiji. On je optužen da je 4. maja 2008. brutalno pretukao studenta Brajana Štajnhauera, kome je pritom naprsla lobanja na nekoliko mesta. Brajan je zadobio povrede opasne po život, a za Kovačevićem je i dalje na snazi poternica u okrugu Brum, u saveznoj državi Njujork, u kojoj je počinio krivično delo.

izvor: alo.rs

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here