Načelnica slala porno poruke tokom sednice

0
264

0743007.73

Funkcionerka Osječko-baranjske županije Romana Mihaljević uhvaćena je kamerom dok je na sednici Skupštine opštine Osijek slala vulgarne poruke seksualne sadržine u kojima se hvalila svojim umećem, prenosi Press.

‘Brzo dr**m kur** i na jezik šprica topla s*****…’ tekst je SMS poruke koju je za vreme sednice Županijske skupštine Osječko-baranjske slala ženska osoba koja sedi među većnicima, piše portal dnevno.hr koji je pustio i video snimak.

Iako se njeno lice na snimku ne vidi, portal nezvanično saznaje da je reč o načelnici Službe za zajedničke poslove Osječko-baranjske županije, Romani Mihaljević.

“Neverovatna je bahatost kojom načelnica, uprkos tome što je okružena kamerama, hladnokrvno šalje poruku ovakvog sadržaja. Kako sanajemo, reč je o sednici skupštine održanoj u junu.”, ističe Dnevno.hr.

Portal podseća i na ranije otkriće kada je osječki županijski sudija Ante Kvesić tokom radnog vremena znao skočiti na “seks s nogu” s ljubavnicom, dogovarajući detalje putem službenog mobilnog telefona.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here