Robert Redford na snimanju novog filma izgubio sluh!

0
57

Američki glumac Robert Redford izgubio je 60 odsto sluha na jedno uvo zbog infekcije koju je zadobio tokom snimanja svog najnovijeg filma.

robert_redford

U filmu “All Is Lost”, reditelja J.C. Čendlor, slavni glumac igra usamljenog moreplovca koji pokušava da preživi na Indijskom okeanu u oštećenom brodu bez radio veze i navigacione opreme.

Sam naslov filma (u prevodu “sve je izgubljeno”) kao da je najavljivao šta će se dogoditi, kazao je Redford u dugom intervjuu koji je dao “Njujork tajmsu”.

On je ispričao da je film delimično snimljen u ogrmnim bazenima, koje je u Meksiku svojevremeno sagradio Džejms Kameron za potrebe “Titanika”.

Bilo je predviđeno da dubleri zamenjuju holivudsku zvezdu u pojedinim scenama.

“Ali, tokom snimanja, moj ego je proradio i tražio sam da sve sam odigram”, kazao je Redford, navodeći da je reč o scenama koje su sastavni deo lika kog tumači u filmu.

“Bio sam ubeđen da će biti bolje za film ako tako postupim”, objasnio je on.

“Napravili su haos oko mene, bilo je talasa, vetra, a jedan član ekipe me je neprestano zasipao vodom iz igromnog creva. Zadobio sam jaku infekciju zbog koje sam izgubio 60 odsto sluha u levom uvetu”, ispričao je Redford.

Izvor: Pressonline

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here