Prijepolje: Povećan broj zaposlenih u protekle dve godine

0
115
Prijepolje – Pred odbornike Skupštine opštine Prijepolje našla se tačka koja se odnosila na razmatranje informacije o stanju privrede u ovoj sandžačkoj opštini.
prijepolje1
U ime predlagača, odgovore na pitanja i primjedbe odbornika dali si rukovodilac odeljenja za privredu i finansije Dragiša Rakonjac i član Opštinskog veća zadužen za privredu i privlačenje stranih investitora Esad Hodžić.
„Uprkos lošem stanju privrede u našoj opštini, poslednje dve godine evidentan je porast zaposlenosti. Opština nastoji da podsticajnim merama i unapređenjem ljudskih resrusa stvori uslove da se razvoj privrede kreće ubrzanijim tokom“-kazao je Rakonjac.
„Mi smo jasno obrazložili šta je u nadležnosti lokalne samouprave. To se pre svega odnosi na oblast infrastrukture, pomoć privrednicima u tom vidu, kako bi lakše u jednom ambijentu mogli da zaošljavaju“-izjavio je član Opštinskog vijeća Esad Hodžić.
Na današnjoj sjednici odbornici su takođe usvojili izvještaj o radu Opštinskog vijeća opštine Prijepolje za 2012. godinu, kao i informaciju o ostvarenju budžeta za prvih šest mjeseci 2013. godine. Do kraja sjednice odbornicima lokalnog parlamenta za razmatranje je ostalo još 10 tačaka.
A.S.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here