Naser Orić – Dodikove službe mi podmeću eksploziv u kući!

0
93

“Eksploziv koji je pronađen u mojoj kući u Potočarima prije mesec dana podmetnule su strukture Srpske obavještajne službe”, izjavio je za Sandžakhaber ratni komandant Srebrenice Naser Orić, nakon što je SIPA u kući u kojo je živio pronašla veću količinu oružija, municije i eksloziva.

Naser-Oric

Kako Naser kaže, u tu kuću nije ušao od 1995. godine i dodaje da su moguće i likvidacije onih koji ne odgovaraju Dodiku i ljudima oko njega. Prije svih koordinatora koalicije 1.mart Emira Suljagića.

Kuća u kojoj je nađeno oružije ustupljena je starijim i bolesnim ljudima, kuća je ističe Orić, više puta pregledana pa čak i renovirana i niko nikada nije našao bilo kakvo oružije! Zbog svega smantra da se radi o klasičnom podmetanju jer raditi sa rasprskavajućim minama znao je veoma mali broj oficira bivše JNA.

“Obzirom da mi Bošnjaci nemamo te magacinske prostore, nemamo ni tih mina, jer nije stajala iza nas JNA onda je sve jasno, a to je da je ovdje riječ o nameštaljki, jer se zna na čijoj je strani bila JNA i ko je posedovao te mine i samo su ova sredstva mogla doći iz srpskih magacina”.

Srpske strukture ističe Orić žele Bošnjacima povratnicima poslati jasnu poruku a to je ako su vam ranjivi najveći sinovi, ranjeni ste svi!

“Možemo da zaključimo da je to jedan vid kampanje koja je krenula u RS, evo vidimo i istupe Dodika i svih ostalih struktura u Rs-u jer očigledno je da Dodik gubi tlo pod nogama i on neće birati sredstvo da dođe do cilja i da ujedini svoje biračko tijelo a to je najlakše preko Emira Suljagića, Nasera Orića i tih imena koja može povezati da napravi ratnu retoriku”.
On je istakao da se od Dodikovih službi sve može oćekivati.

“Vrlo je moguće da će oni biti spremni na likvidacije mnogih Bošnjaka koji će im stati na put ovdje mislim konkretno na Emira Suljagiića i ljude oko njega”, zaključio je Orić.
On je dodao da njega nije strah za njegov život jer je on kako kaže svoj život halalio 1992.godine i ovo sve što živi on živi gratis i da nema potrebe da se boji i da strahuje od bilo koga.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here