Mišković kreće na Vučića: Raskrinkaću Vučića jednom za sva vremena!

1
106

Vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković je krajem prošle nedelje organizovao večeru za šest sebi bliskih političara i novinara, kojima je rekao da ima “spavače” u samom vrhu SNS koji će se uskoro aktivirati i raskrinkati Aleksandra Vučića, piše sutrašnji Informer.

Mišković kreće u obračun: Raskrinkaću Vučića jednom za sva vremena!

Prema navodima lista, Miškovih tvrdi da je Vladimir Cvijan samo jedan, i to najmanje značajan, njegov igrač među viđenijim naprednjacima.

Vlasnik Delte je, prenosi list, rekao gostima da ga Vučić “lično mrzi i progoni” i da je rešio da ga bez dokaza osudi na više od 15 godina zatvora.

Mišković je kazao da mu ne pada na pamet da se preda bez borbe i da će sada raskrinkati Vučića jednom za sva vremna! Od svojih prijatelja iz politike i medija zatražio je da ga “maksimalno podrže”, naveo je Informer i dodao da je vlasnik Delta holdinga u više navrata bliskim saradnicima rekao da ima garancije iz samog vrha vlasti da neće biti osuđen i da će Vučić na kraju da popusti.

Izvor: Pressonline, Tanjug, informer

1 KOMENTAR

  1. Koje si ti zlo…najgore. Špekulant, prevarant, bez obraza i ljudskosti. Pa da nisi na našem novcu se obogatio…ko bi te u životu pogledao. Takvom kakav si, najcrnje bi bilo da te ostave bez novca a ne da ideš 15 godina na robiju, opet o našem trošku. Kako nemate malo obzira? Tolka gladna deca po Srbiji, očevi im ruku digli na sebe, majke ih samo bajkama hrane. Sram da te bude zlikovče.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here