“Ljuti Krajišnici” ispunili posljednju Hasibovu želju!

0
281

39735_43c2e8c4d48073eb22e222e2cff9b841_XL

Ukopu 25-godišnjeg Hasiba prisustvovalo je i blizu 5.000 ljudi, a tom prilkom je ispunjena i jedna od njegovih posljednjih želja. Pored toga što je bio strastveni navijač nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Hasib je bio i veliki humanitarac…

Nedavno je pokrenuo akciju prikupljanja pomoći porodici Safeta Bajraktarevića iz Bosanske Otoke. Porodica Bajraktarević živi u kući čiji krov je jako loš, pa su molili sve dobre ljude da im pomognu da prezime pod boljim i stabilnijim krovom.
Budući da je neposredno prije smrti započeo akciju prikupljanja pomoći ovoj porodici, Hasibovi prijatelji i članovi navijačke grupe “Ljuti Krajišnici“, zamolili su prisutne prilikom ukopa da u skladu sa svojim mogućnostima daju novac kako bi se ova Hasibova želja ispunila. Prikupljeni novac bit će doniran porodica Bajraktarević kako je Hasib i htio.

Pored ove, Hasib je bio i pokretač akcije za prikupljanje novca za izgradnju školskog igrališta u Mahmićima, kako bi djeca imala gdje korisno provesti vrijeme.

Izvor: bhfudbal.ba

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here