Ibrahimović ne može doći u Sarajevo da poseti Hajrudina! Dirljiv status dečakove majke na Fejsbuku (slika)

0
212

Zlatan Ibrahimović nažalost neće moći doći u Sarajevo, potvrđeno je za Sport.ba iz Pariz Sent Žermena.

47

 

Menadžer službenog fan šopa Parižana, Vladimir Knežević u razgovoru je za Sport.ba potvrdio kako Zlatan Ibrahimović neće moći doći u Sarajevo da poseti obolelog dečaka Hajrudina Kamenjaša.

Evo, upravo sam bio sa Zlatanom. Ibra mi je rekao: Nažalost, neću moći da dođem”, kaže Knežević za Sport.ba.

Zlaja je malom dao potpisan dres, ali neće moći doći do Hajrudina nemoguće je. Mora posetiti i drugu decu. Biće mu teško”, dodao je Knežević.

Ibrahimović je Hajrudinu spremio poklone, između ostalog i potpisani dres koji je nosio sinoć protiv Benfice.

Međutim, i dalje postoji šansa da Ibrahimović primi Hajrudina u Francuskoj.

S obzirom na delikatnost situacije, Zlatan Ibrahimović je ZAMOLIO da mediji ne objavljuju lažne informacije vezane za njegovu navodnu posetu Sarajevu i malom Hajrudinu, saopšteno je iz PSŽ-a.

Majka malog Hajrudina se povodom ovoga obratila na Fejsbuku sledećim statusom :

CITIRAMO : “Molim vas sve redom, jer ovo je moje posljednje oglašavanje. Zlatan neće doći u Sarajevo, vjerovatno ima veliki razlog, kako god to treba poštovati.

Ja molim još jednom ako neko ima kontakt u svijetu sa menadžerom da mu prenesu, neće moj Hajrudin dres, neće imati priliku da ga nosi i uživa u njemu, neće moj Hajrudin novac, poklone također, a i ostali članovi porodice. Ako ne može doći nećemo ništa drugo, a posebno NOVAC.

Neka ne pokušava ni slučajno nešto poslati.

Nisam uspjela i to je to, boli, boliće i proći će, nije do mene. Svaki hair vam želim svima”, napisala je prije dva sata na Facebooku majka Hajrudina Kamenjaša, Amela.

46

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here