Facebook ukida deo po deo privatnosti

0
88

0726007.73

Dogodilo se ono što su predstavnici društvene mreže najavili još pre otprilike deset meseci. Tokom nadolazećih nedelja Facebook će u potpunosti ugasiti opciju privatnosti preko koje je bilo moguce odlučiti da li vas je moguće pronaći prilikom pretraživanja.

U decembru 2012. godine Facebook je korisnicima ponudio opciju ‘Who can look up your Timeline by name?’. Svi koji su želeli uključili su je, a onima koji je nisu koristili Facebook ju je ugasio. Sada se ta opcija nepovratno gasi svim korisnicima.

“Za mali procenat korisnika koji koriste ovu opciju uključili smo obaveštenje i podsetnik da je tokom nadolazećih nedelja gasimo. Koristite li je ili ne, opciju privatnosti i vidljivosti sadržaja koji objavljujete na Facebooku najbolje je određivati u svakoj pojedinačnoj objavi”, stoji između ostalog u službenoj objavi društvene mreže.

Ipak, čisto da znate, korisnici koje ste na ovoj društvenoj mreži blokirali u svakom slučaju neće moći da dopru do vašeg profila.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here