Počinje sanacija fasada u drugom delu ulice 28. novembra

6
449

4trlgo

Sanacijom fasada na zgradama u drugom delu ulice 28. novembra biće nastavljeno uređenje pešačke zone u Novom Pazaru, najavio je danas član Gradskog veća Elvir Hamidović. Hamidović je istakao da će radovi početi sutra i da će biti završeni do polovine oktobra.

“Saniraće se fasade na zgradama u ulici 28. novembra od raskrsnice sa ulicom Šabana Koče do raskrsnice sa ulicom Relje Krilatice. To je površina od oko 2.000 kvadrata. Vrednost radova je 2.1 milion dinara, a sredstva je obezbedio grad Novi Pazar”, rekao je Hamidović.

sanacija_fasada

Hamidović je dodao da radove izvodi kompanija “Boys” sa podizvođačem “Delić gradnjom”. On je naglasio da je ovo prva faza uređenja ovog dela pešacke zone, a da je u drugoj predviđeno parterno uređenje i zamena kompletne infrastrukturne mreže.

“Još uvek nije odlučeno da li će ova deonica biti samo za pešake ili će imati i kolovoz. U svakom slučaju, biće postavljene behaton ploče izuzetnog kvaliteta koje mogu izdržati i teretni saobraćaj”, izjavio je Hamidović.

On je istakao i da su za te radove bila obezbeđena sredstva još prošle godine, ali su, zbog blokade, skinuta sa računa lokalne samouprave.

Hamidović je zamolio sve stanare zgrada da sarađuju sa izvođačima radova i preporučio onima koji žele da menjaju stolariju da to urade što pre, kako se nova fasada ne bi oštetila.

Izvor: novipazar.rs

6 KOMENTARA

  1. Naveli ste gradski sajt naknadno, nije ga bilo ranije. Pa kad ste od njih uzeli vest, sto niste i sliku, nego sa radija Sto plus….Ne trazim nista, samo da radi kolegijalnosti postujete zakon…Pozz

  2. Da, da, izvini za sliku, malo sam bolje pogledala…ali tekst je kopiran od reci do reci, ali cu o tome sa ZZeljkom. Moja reakcija je usledila nakon visse tekstova na vassem sajtu, za koje tvrdim da su uzeti sa radija, bez navodjenja izvora…Pozz

    • Izvini, ko je Zeljko i kakve to veze ima sa nama? Mi smo uzeli text sa gradskog sajta, taj smo izvor i naveli,ne znam stvarno u cemu je problem?

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here