Najbolji posao na svetu: Traži se tester luksuza

0
56

a_luxury-hotel

Da li vam je dosadio vaš posao u kancelariji? Ne želite više da provodite vreme za kompjuterom? Sve to može da se promeni jer je jedan sajt postavio oglas za zaposlenje “testera luksuza” čiji posao podrazumeva testiranje svih aspekata najlukzuznijeg života na svetu – od vožnje skupih auotmobila, odsedanja u vrhunskim hotelima i ručavanja u preskupim restoranima.Prema sajtu “VeryFirstTo”, koji nudi ovo zaposlenje, “tester luksuza” će ručavati u najboljim restoranima, odsedati u najfinijim hotelima, oblačiti se u skupocenu odeću, voziti najbrže luksuzne automobile i igrati se sa najnovijim tehničkim dostignućima.

Nakon svakog iskustva, “tester luksuza” će morati sajtu da podnese stručnu procenu na osnovu koje će se data usluga ili proizvod naći na odabranom spisku najprestižnijih i najluksuznijih proizvoda koji ovaj sajt inače nudi svojim odabranim mušterijama.

Među brendovima koji zahtevaju testiranje, nalaze se “Alexander Mekvin”, “Epl”, “Bentli”, “Cartier”, “Kristian Louboutin”, “Džimi Čo”, fina Japanska hrana “Nobu” i cenjeni “Shangri-La” hotel.

U opisu idealnog kandidata za posao, poslodavci su naveli: “Idealni kandidat bi bio neko sa velikom moći zapažanja, elokventan, upoznat sa modom, ugostiteljstvom, kulinarstvom i tehnologijom i naravno sa znanjem luksuznog tržišta”.

Uprkos tome što je sajt dostupan samo članovima, vest o poslu se proširio vrlo brzo pa je za samo nekoliko dana preko hiljadu ljudi apliciralo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here