Kružni tok – uspešno rešenje saobraćaja

4
220

novi_smer_saobracaja

Uključivanjem savremenih rešenja najnoviji režim saobraćaja u centru grada uspešno je položio probni period i očekuje se njegovo usvajanje na Skupštini grada.

To podrazumeva dalje ulaganje u ovaj projekat.

Na kraju probnog perioda novog režima saobračaja u centru grada i vozači i saobraćajni stručnjaci slažu se da je on , zahvaljujući savremenim rešenjima, položio ispit.

Ako Skupština grada usvoji postojeća saobraćajna rešenja, predstoji potpuna realizacija projekta kružnog toka u centru grada. Prema rečima saobraćajnog inženjera Envera Ćorovića potrebno je da se napravi proširenje kružnog toka kako bi i veća vozila mogla lakše da se kreću, kao i semafor za pešake koji prolaze kroz pešačku zonu.

Posla će biti i za arhitekte koji će moći da se iskažu estetskim rešavanjem centralne tačke kružnog toka i njegovim uklapanjem u centar grada.

4 KOMENTARA

  1. sta vam je tu uspesno,prvo morate da objasnite taksistima i ostalima ko ima prednost kad je kruzni tok u pitanju i da maknete pesacki pa mozna tek omda bude uspesno, neznam koji kruzni vi gledate ali ovj kod opstine pravi vise guzvu nego sto pomaze.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here