Proces za imenovanje direktora JP ponovo!

0
230

Gradsko veće Novog Pazara poništilo je na današnjoj sednici konkurs za direktore javnih preduzeća, samo nedelju dana nakon što je komisija saopštila imena prijavljenih kandidata.

novi-pazar
Novi Pazar – zgrada opštine

Uslove konkursa ispunili su samo kandidati Zavoda za urbanizam. Komisija je prethodne nedelje saopštila imena prijavljenih kandidata. Radi se o direktorima JP Gradska Čistoća, JP Regionalna televizija, Gradska Toplana, Direkcija za Izgradnju Grada i Vodovod i Kanalizacija.

Sadašnji direktor Regionalne TV Denis Mavrić bio je jedini kandidat za funkciju u RTV Novi Pazar, a ista situacija je i sa Bajramom Ziljkićem, direktorom Direkcije za izgradnju i Hanefijom Brničaninom direktorom Vodovoda.

Na konkurs za novog direktora Zavoda za urbanizam javila su se dva kandidata, aktuelni V.D. direktora Suat Ljajić i Ajsela Demović.

Dve prijave pristigle su i za direktora “Gradske čistoće”. Kandidaturu su podneli Hivzo Škrijelj, sadašnji direktor tog predužeća, i Jusuf Šahović.Posle skoro tromesečne pauze, a pred zasedanje Skupštine, na Dnevnom redu većnika je nekoliko značajnih odluka- Racionalizacija rada gradskih uprava i sistematizacija radnih mesta i Izveštaj o reviziji finansijskog poslovanja za prošlu godinu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here