Maradona da se izjasni do četvrtka

0
61

Novi Pazar čeka Maradonu “juniora”
Predstavnici fudbalskog kluba Novi Pazar dali su sinu slavnog Dijega Maradone, Dijegu Singaru rok do četvrtka da odluči da li prihvata poslednju ponudu da potpiše za tog srpskog superligaša.

Menadžer je izneo svoje zahteve, neke smo prihvatili i možemo da ispunimo, a neke nismo u mogućnosti. Ostavili smo Maradonu da se izjasni do četvrtka da li prihvata našu ponudu koja je realna i koju verujemo da će prihvatiti. Voleli bi smo da Maradona po

portparol FKNP Redžep Korać - S.H. Photo
portparol FKNP Redžep Korać – S.H. Photo

stane naš član, ali ne možemo da obećamo ono što ne možemo da ispunimo“, rekao je portparol kluba Redžep Korać.

Dijego Sinagra ima 26 godina i on je vanbračni sin proslavljenog argentinskog fudbalera. Rođen je u Napulju, gradu u kojem je Maradona ostavio najdublji fudbalski trag u karijeri.

Tokom karijere bio je član nekoliko nižerazrednih italijanskih klubova, a odigrao je jednu utakmicu za reprezentaciju Italije do 17 godina.Predstavnici fudbalskog kluba Novi Pazar dali su sinu slavnog Dijega Maradone, Dijegu Singaru rok do četvrtka da odluči da li prihvata poslednju ponudu da potpiše za tog srpskog superligaša.

Menadžer je izneo svoje zahteve, neke smo prihvatili i možemo da ispunimo, a neke nismo u mogućnosti. Ostavili smo Maradonu da se izjasni do četvrtka da li prihvata našu ponudu koja je realna i koju verujemo da će prihvatiti. Voleli bi smo da Maradona postane naš član, ali ne možemo da obećamo ono što ne možemo da ispunimo“, rekao je portparol kluba Redžep Korać.

Dijego Sinagra ima 26 godina i on je vanbračni sin proslavljenog argentinskog fudbalera. Rođen je u Napulju, gradu u kojem je Maradona ostavio najdublji fudbalski trag u karijeri.
Tokom karijere bio je član nekoliko nižerazrednih italijanskih klubova, a odigrao je jednu utakmicu za reprezentaciju Italije do 17 godina

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here