Adem Ljajić i Stanija zajedno u Italiji?!

2
315

Italijani željno iščekuju da Adem Ljajić stigne u Milano, a jedino što im je nejasno jeste da li i Stanija stiže sa njim.

adem stanija

 

“Ceo Milan čeka Ljajića: Da li će povesti i zečicu Staniju Dobrojević?” – stoji u naslovu teksta.

“Hajde da otkrijemo ko je navodno devojka plejmejkera kojeg Milan želi po svaku cenu: devojka anđeoski lepa, zavodnica i misteriozna, nazvana Srpskom seks-bombom, iako je rođena u Hrvatskoj. Biće zabavno”, početak je teksta italijanskih novina.

Oni su dodali i da ne znaju šta je to Adema oduševilo kod Stanije “Da li je to duša jedne žene, anđeo ili zavodnica? Svakako da je pametna žena, harizmatična, ali nosi masku, tako da niko ne može reći da je poznaje. Čini se da joj se Ljajić dugo udvarao. Međutim, nastala je misterija, ona je negirala priču, ali nas nije ostavila na cedilu, predlagajući nam druge ideje o njenim ljubavnim pričama. “Flertujem sa Gojkom kačarom, Novakom Đokovićem, Milanom Smiljanićem, Viktorom Troickim, Vladimirom Volkovom? Ja ne verujem u njih”, rekla je Stanija”.

Izleda da Italijani o ovoj vezi znaju više od nas…

 

Italijanske novine

2 KOMENTARA

  1. ,,mali,,je li istina ovo sto novinari pisu. ti juris za ovom..kako to staniju juris a srpsku himnu nisi htio pjevati.ako lazu izvini ,, mali,, ljajicu

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here