Posle Dada Polumente i Eldin Huseinbegović “fura” Pazarku?

11
1932
Mladi pjevač Armin Muzaferija je na promociji svoje nove pjesme “S tvojih usana”, ugostio mnogobrojne kolege, a najviše pažnje plijenio je Eldin Huseinbegović u društvu atraktivne mlade dame.
Brojne kolege došle su pozdraviti novi uspjeh Armina Muzaferije. Među njima  bio je i Eldin Huseinbegović. Kako nam je kazao, uskoro bi se trebao vratiti u studio i svoje fanove obradovati nekom novom pjesmom. Na promociju je došao sa svojom djevojkom Sezen iz Novog Pazara.

11 KOMENTARA

  • Fura!!! Osoba koja je napisala ovu vijest ne moze sebe nikako nazvati novinarom. Mogao/la si barem zapamtiti mladoj dami ime, ali shvatam da je pored svih informacija koje si morala/o popamtiti bilo veoma tesko zapamtiti i jedno ime. Trebalo je ipak napisati ove 3 recenice, koje se nazivaju ”vijescu”! Otkud vam pravo da sudite covjeku, jeste li se mozda nasli u istoj situaciji kao i on? Jeste li mozda dozivjeli njegovu sudbinu? Otkud vam pravo da komentarisete necije postupke koji se vas nimalo ne ticu! A komentar da je uvijek birala ruzne, govori vise o osobi koja ga je napisala. Jadan/na si ti ako ljude mjeris po ljepoti. Pozabavite se vlastitim zivotom!

 1. Sramota!!!!!! Pitam se sad gdje su one price o njegovoj ljubavi prema rahmetli Emki!!! Tek se sad dokazuje koliko je volio i postovao, pa je požurio da je zamijeni djevojkom koja je njena susta suprotnost!!! Voljela sam da slusam njegov glas i njegove pjesme,ali sad,iskreno, organski ga ne podnosim.

 2. Ovo nije nista novo. On je bio u vezi sa njom dok mu je zena bila ziva. Ljubili su se po Artu kao napaljeni klinci jos prosle godine. Zbog toga je i njen bivse decko raskinuo sa njom. Bruka i sramota! A on ovamo kao zaljubljen u zenu, pise joj pesme, pazi je…
  Voleo sam njegove pesme i cenio sam ga kao coveka, ali od prosle godine kad sam to video ne mogu da ga smislim. Kreten!!!

 3. Tesko onom ko gradi popularnost na tudjoj smrti Eldine Husenbegovicu!!!, Ti kao tek posao sa Suzom, zar mislis mi neke budale ovde u Pazaru pa kao pali sa marsa. Dok ti je zena lezala u postelji pisao si pesme za Suzu, dok ti je zena umirala setao si zabitim mestima sa Suzom, dok ti je zena umirala udvarao si se tudjoj tada devojci, devojci koja je isla sa Admirom Ami-em Imamovicem. Gradio si svoju popularnost na bolesnoj zeni, a sa drugom bio srecan i krio se po sarajevskim zabitima.Izigravao si uplakanog muza a ljubio se po Artu sa devojkom koja je godinu dana varala svog decka sa tobom iako si to znao. Svi to ovde u Pazaru znamo, to nije nista novo!! Ako Sarajevo ne zna Pazar zna!!

 4. Sram vas bilo svija sa ovakvim komentarima.
  Prvo: Eldin nije Dado. Eldin klanja svih 5 vakata i covjek je svim srcem u Islam.
  Drugo: Ono sto je Eldin prozivljavao sa svojom Emkom, 99% nas to ne bi. Znate li da se Emka razboljela 2 mjeseca poslije njihovog vjencanja. Njeni roditelji su je htjeli uzet sebi, ali je Eldin rekao: Da je Allah dz.s. htio da se razboli kod vas ona bi se razboljela, ovako ona je meni kusnja i bice kod mene i punih 12 godina je bolovala i on se nosio sa njenom bolescu.

 5. Klanja za sebe Ako klanja,vidim vala koji muslimanluk izlazi iz njega…daj boze da je odlika muslimana da juri “suzane” … Musliman koji juri turbo napucane,suzane,jelene,ivane…zar zene muslimana ne trebaju da budu pokrivene muslimanke… Ovo sam napiso ovom omeru…

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here