Ljajić nezadovoljan funkcionisanjem gradske uprave!?

0
70

Ministar Trgovine i Telekomunikacija i predsednik SDP Rasim Ljajić već duže vreme nezadovoljan je funkcionisanjem gradskih vlasti u Novom Pazaru i u skorijem periodu izvršiće se korenite promene u javnim preduzećima i na najvišim instancama gradske uprave saznaje Sandžakhaber iz dobro obaveštenih izvora!

rasim ljajić
rasim ljajić

Kako nezvanično saznajemo planira se da u vlast uđu ljudi, sa novom energijom koji su spremni da rade više i bolje za dobrobit grada Novog Pazara, naš izvor tvrdi da se već uveliko pregovara sa ljudima koji bi preuzeli neke od javnih funkcija u gradu.

Smene se odnose tvrdi naš izvor, na najviše instance u gradskoj upravi, gradskom veću i većini javnih preduzeća u Novom Pazaru.

Loša situacija u gradu, zahteva korenite promene grad je zapao u apatiju a ljudi koji su trenutno na funkcijama ne čine ništa da bi se ova situacija prebrodila ili su nemoćni da učine nešto, nasleđeni problemi od ranije koji su u mnogome doprineli ovom stanju se ne rešavaju, sve se svodi na isplaćivanje zarada, projekti za strane ulagače nisu spremni a ovo vreme zahteva mnogo više truda, rada i zalaganja tvrdi naš izvor.

On nije hteo da kaže o kakvim promenama u gradskoj upravi i javnim preduzećima se radi ali je rekao da će svi biti iznenađeni kada do ovo ga bude došlo.

Vlast u Novom Pazaru formirana je 2012 godine prvo koalicijom okupljne oko SDP i SDA a potom je SDA izašla iz vlasti a u vlast su tada formirali SDP, SNS, SNP Mirsada Đerleka i jedan odbornik BDZ.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here