Hanuša – Vojnici koji su napali mog radnika suspendovani su i protiv njih je pokrenut postupak pred Vojnim sudom

3
393
Hanuša i otac napadnutog vozača

Gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović sastao se danas sa predstavnicima Vojske Srbije i direktorom Taxi preduzeća Maxi Taxi Akica te radnikom koji je napadnut od strane lica koja su zapošljena u Vojsci Srbije. Sastanku je prisustvovao i sam napadnuti radnik ovog preduzeća Džemal Aličković koji je rekao da su se povodom incidenta koji se desi Vojska i Država oglasile i da su obećali da će “sve biti sprovedeno po zakonu i kako treba”

Hanuša i otac napadnutog vozača
Hanuša i otac napadnutog vozača

Džafer Aličković otac napadnutog je ovom prilikom izjavio da su se sastali sa generalom kopnene Vojske Živkovićem iz Kraljeva i da su “obećali da će u najkraćem roku rešiti ovaj problem i da će počinioci biti kažnjeni”.

Almir Hanuša vlasnik taxi firme kazao je da je general obećao da su pokrenuti svi mogući postupci kako krivični tako i disciplinski.

“Obećali su nam da će nas obavestiti pismeno o svim dešavanjima kako se bude kretao proces koji će se održavati pred vojnim sudom, vi ćete novinari biti obavešteni, oni su nama obećali neke stvari a mi ćemo videti šta će od svega toga biti. Mi nismo napadali Vojsku Srbije, mi smo napadali pojedince koji su došli i pravili probleme u našem Gradu, ti ljudi nisu iz našeg grada oni su iz Novog Sada. Vojska pokreće postupak, oni su isti dan suspendovani sa posla, i nije hteo ni jedan garnizon da ih prihvati od te večeri, svi su osudili njihovo ponašanje”.

Pripadnici Vojske Srbije napali su Aličkovića u prošlu sredu i tom prilikom verbalno i fizički nasrnuli na njega, javnost u Novom Pazaru a i šire odmah je osudila ovaj nemili događaj a gradonačelnik Novog Pazara zatražio je isti dan od Vojske Srbije da pod hitno reši ovaj slučaj.

3 KOMENTARA

  1. Sto se ovo ne objavi na nekom mediju sa nacionalnom Frekvencijom,svi Su se ušuteli,Boga mi da je situacija obrnuta rat bi izbio… čista diskriminacija…tako Su maltretirali I kosovare I jos mnogo gore…pa sad glume zrtvu…

    • ne kaze se usuteli nego ucutali,a jesi li ti video da su maltretirali kosovare,jesi li bio na Kosovo,pokrite se svi po glavi i cutite dobro vam je u Srbiji niko vas ne dira,nikome ne placate poreze i nesto se busate,kada dodjete u BG manji ste od makovog zrna.

  2. E pa na mom jeziku se kaže ušuteli…a ti tvoj jezik malo boje nauči jer se be kaže “jesi li bio na Kosovo” već jesi Lu bio na kosovu I ne kaže se “pokrite se” već pokrijte se… Sto se kosova tiče ja sam I bio I nisam a ti ne smiješ…

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here