Sulejman Ugljanin (SDA) najgori ministar u vladi! 62% ljudi bi da ga smeni.

2
131

Na pitanje veruju li da će biti rekonstrukcije postojeće vlade, 51 odsto anketiranih odgovorilo je sa “da, siguran sam”, dok 28 odsto smatra da je neće biti i da će “sve ostati isto”, a 21 odsto je reklo – “ne, jer će biti izbori”

 

aleksandar-vucic

 

BEOGRAD – Većina građana Srbije očekuje rekonstrukciju vlade, a od ministara najpre bi zamenili Sulejmana Ugljanina, Milutina Mrkonjića, Mlađana Dinkića i Vericu Kalanović, dok je najvišu ocenu dobio vicepremijer Aleksandar Vučić, pokazalo je istraživanje agencije “Faktor plus”.

Na pitanje veruju li da će biti rekonstrukcije postojeće vlade, 51 odsto anketiranih odgovorilo je sa “da, siguran sam”, dok 28 odsto smatra da je neće biti i da će “sve ostati isto”, a 21 odsto je reklo – “ne, jer će biti izbori”.

Upitani da li su za rekonstrukciju postojeće vlade, 39 odsto ispitanika je odgovorilo “da, pre nego izbori”, 26 odsto je reklo “da”, dok je sa “ne” odgovorilo 35 odsto.

Na pitanje koje bi ministre trebalo zameniti 70 odsto je reklo da je to Milutin Mrkonjić, 66 odsto bi smenili Mlađana Dinkića, 65 odsto Vericu Kalanović, 62 odsto Sulejmana Ugljanina, a slede Milan Bačević (58 odsto), Velimir Ilić (54 odsto), Žarko Obradović (49 odsto), Slavica Đukić-Dejanović (47 odsto) i Alisa Marić (43 odsto).

U oceni ministara na skali od 1 do 5, Aleksandar Vučić je na prvom mestu sa ocenom 4,0, a za njim je premijer Ivica Dačić sa ocenom 3,2 i na trećem mestu Jovan Krkobabić koji je ocenjen sa 3,0.

Ministar Nikola Selaković je četvrti sa ocenom 2,9, Rasim Ljajić peti sa 2,8, a za njim su Ivan Mrkić sa 2,7 i Suzana Grubješić sa ocenom 2,6.

Na osmom mestu je Zorana Mihajlović sa 2,5, dok su iza nje Goran Knežević (2,4) i Bratislav Petković i Mlađan Dinkić, obojica sa ocenom 2,2.

Ministarke Verica Kalanović i Slavica Đukić-Dejanović su ocenjene sa 2,0, Velimir Ilić i Alisa Marić sa 1,9, a Milan Bačević i Žarko Obradović sa 1,8.

Najnižu ocenu – 1,7 dobili su ministri Milutin Mrkonjić i Sulejman Ugljanin.

Kako je navedeno, anketa je sprovedena od 10. do 14. juna.

 

Izvor: Kurir

http://www.kurir-info.rs/faktor-plus-petica-nikome-4-vucicu-mrka-najgori-clanak-844573

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here