Nafiz Zejnelović – brat Iksana Zejnelovića – proganjali su ga nisu mu dali mira od kad ih je napustio, možda zato što nešto zna?

7
500
Zejnelović na zadatku, u mešihatu

Uznemireni i uzdrmani zbog izjava od strane čelnika islamske zajednice i takozvanog BDZ-a porodica bivšeg telohranitelja Muamera Zukorlića, Iksana Zejnelovića trgla se izaći u javnost. oni su za kamere regionalne televizije izjavili da su došli zbog brojnih neistina i da moraju da kažu javnosti pravu istinu.

Zejnelović na zadatku, u mešihatu
Zejnelović na zadatku, u mešihatu

Incidenti o kojima oni govore datiraju iz vremena dok je moj brat Iksan radio kao obezbeđenje Muamera Zukorlića, rekao je brat Iksana Zejnelovića, Nafiz Zejnelović.


“Svi incidenti koji se navode su pod nagovorom od Muamera Zukorlića, znači od 2010 godine od kako radi u gradskoj čistoći ni jedan incident kod mog brata nije zaveden, Od kako je izašao i ne radi više u obezbeđenju Muamera Zukorlića oni njemu ne daju mira, ganjaju ga sa svih strana, možda zbog nečega što zna zbog nekih incidenata ili ne znam ni sam ali u glavnom od tada nema mira. Znači da ovaj incident koji se desio ponovo ponavljam na žalost nema nikakvu političku svrhu to je samo između njih”

Zejnelović na zadatku čuvao Cerića - portir može čuvati Cerića?
Zejnelović na zadatku čuvao Cerića – portir može čuvati Cerića?

Zjenelović je rekao da se zapravo skriva glavni problem a to datira iz predizborne kampanje kada je na automobil njegovog brata ispaljeno nekoliko rafala, a pronađeno 72 čaure.

 

“Da je policija, reagirala na vreme do ovoga danas ne bi došlo jer je Diko sa muftijinim obezbeđenjem pucao u auto mog brata! Znači šest hitaca je bilo kao što je policija i zabeležila u auto mog brata, i od tada je postala mržnja koja je sve više i više rasla, mi smo bili provocirani na sve strane”

Komentarišući izjave i optužbe da je Iksan Zejnelović radio u obezbeđenju Rasima Ljajića brat Iksana Zejnelovića je rekao:

“Moj brat nikada nije radio u obezbeđenju Rasima Ljajića on ima državno obezbeđenje kao što svi znate, moj je brat radio samo kao obezbeđenje Muamera Zukorlića i u tom vremenu je samo imao incidente znači od kako se zaposlio u gradsku čistoću od 2010 godine ni jedan incident nije imao” 

7 KOMENTARA

  1. za istinu trebaju cuti obe strane a ne samo jednu kuku nama sa ovim dosljacima po svaku cenu hoce vlast i da deli neku svoju pravdu pise ko sta stigne a kranji cilj i zelja saznace se uskoro vratite se odakle ste dosli svima ce bit bolje i radite sto najbolje znate nemozete svi biti pazarci i politicari nemozete svi da vladate jednom je receno ostajte ovde sunce tudzeg neba nece vas grijati ko sto vas ovo ovde grije ali se ne odnosi na vas idite slobodno vratite se svom rodnom mestu tamo vam je najbolje

    • Nek si im reko! I jeste tako! Pricaju da je uvek bilo ovako, ali nije! Nikad nije ovako bilo! Nikad se stari Pazarci nisu obracunavali oruzjem! Na selo, pa radite sta vam treba!

  2. Sad momentalno pazarca cistog tesko nac u nasoj carsiji zato nemora niko da se vraca nigde svi smo mi u svoje rodno mesto.Nego ja licno znam da je nas gradonacelnik okupio oko sebe klosare i robijase a medju njima je i ovaj opasni,ljuti sa opasnim pogledom 🙂 iksan i sta ce sad da kaze bas me interesuje.a vi pojedini ste birali te prodane duse i sad nek nam vode gra

  3. tudzeg? Sta si tim hteo da kazes? Jel vidis da si nepismen a i siguran sam da nisi pazarac… Ne razumem ko i gde da se vrati? Diko ili Iksan? Citas li ti tebe? Cujes li sebe ili sta vec???

  4. narode moj ne nasedajte na te fore mi bosnjaci smo isuvise izdeljeni na politicke stranke imamo i dvije islamske zajednice muameru je ostalo da proba da nas podeli jos na seljake i pazarce zato nedozvolite mu to jer njega samo svadje i nemiri odrzavaju na neku vlast i nezaboravite da je zemlja Alahova i da na nju imaju pravo svi jedino sta Gospodar od nas trazi je da ne sijemo smutnu i ne remetimo mir i red na zemlji

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here