MUP – Učesnici incidenta u prvomajskoj uhapšeni

3
92

Kako stoji u saopštenju PU Novi Pazar uhapšeno je pet lica osumnjičenih da su juče u prvomajskoj ulici učestvovala u tuči u kojoj je korišćeno hladno i vatreno oružje.

foto sandzakhaber
foto sandzakhaber

“Incident se desio juče oko 16 časova, kada je Š. E. nožem nasrnuo na V. A., kome su u pomoć pristigli M. E. i Č. I., koji su oštrim predmetom uboli Š. E. Nakon toga, Š. E. je zadao ubodne rane pomenutoj dvojici. Kasnije je R. H. izvadio pištolj i ispalio metak u pravcu Š. E. ali je promašio, jer Š.E. na telu nema prostrelnu ranu”, navodi se u saopštenju.

Š. E. (24), R. H (27), Č. I. (28) i M. E. (28) se terete za pokušaj ubistva, dok je V. A. (26) osumnjičen da je izvršio krivično delo nasilničkog ponašanja.

Svim učesnicima incidenta određen je pritvor do 48 časova i predati su u Okružni zatvor.

3 KOMENTARA

  1. Ko god je ovo napisao laze!!!. Imaju svedoci i kamere su su snimale ceo dogadjaj. S.E. je napadnut od strane R.H. koji je drzao pistolj uperen u S.E. nakon cega je pucao u njega , gde je nakon toga S.E. oboren na zemlju gde su sva cetvorica ucesnika poceli da ga ubadaju nozevima dok nisu mislili da je mrtav,nakon cega je sa dvojicom ocevidaca prebacen u bolnicu.

    • svi lazete price prericavate. s.e je krenuo nozem na njih cetvoricu i izubado ih sve .sta bi ti radio ceko da te ubije neko .mirno jel. a zbog cega je noc pre toga krenuo narkoman na sret centra da puca u c.i. a on nece odgovarat za pokusaj ubistva gde je policija gde je sud .

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here