Ugljanin: Sveti Sava je moj predak!

14
761

SULJO

Ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin sada je u srpskoj Vladi zadužen za oživljavanje nerazvijenih područja. U više navrata je ocenjivan kao najgori ministar u Vladi Srbije. Za takve rezultate Ugljanin je krivio medije jer ne izveštavaju aktivnosti njegovog ministarstva. I sam Ugljanin je shvatio da ga nigde nema, pa se rastrčao gostujući širom Srbije na raznim tv stanicama.

Nakon gostovanja na čačanskoj  TV Galaxiji pojavilo se novo gostovanje. Happy TV kao nacionalna televizija je bila domaćin ministru Ugljaninu.

Velika buka i svadja čuje se u skoro svim sandžačkim ulicama i kafečajnicama. Pucaju optužbe na svakom koraku. Čak i aktivisti SDA pričaju protiv svog lidera. Postavljaju se razna pitanja:

Da li je Sveti Sava predak Sulejmana Ugljanina?

Da li je Sulejman Ugljanin pokrenuo akciju Podignimo stupove?

Da li se Sulejman Ugljanin kune u Miroslavljevo jevanđelje ili u Kur'an?

Da li je Sulejman Ugljanin po naređenju razbio Islamsku zajednicu?

Da li Sulejman Ugljanin ume da priča?

Da li Sulejman Ugljanin predstavlja Bošnjake u pravom svetlu?

Da li je Sulejman Ugljanin velika bruka Bošnjaka ili ne, presudite sami.

Iako je nekada bio na međunarodnoj poternici i u bekstvu posle optužbe da skuplja oružje i sprema ustanak za otcepljenje Sandžaka od Srbije. Danas kaže da  se kune u Miroslavljevo jevanđelje i Kuran i da je Sveti Sava ne samo naš, nego i njegov predak i zemljak.

 

http://www.youtube.com/watch?v=Q6Vq4lx-GMo

14 KOMENTARA

    • Pa sta ste ocekivali…???I vi koji ga podrzavate nemate pojma ko je on i koje mu je poreklo…ali samo polako dolazi vreme otkrivanja,pa cete videti pravo lice vaseg TULJA…

      • pa sta je reko jedino za ovog patrijasa daje blizi nama nego njima geogravski prica covek sve ko sto jest jedino bi sad jos malo trebo predat nekom mladzem intelektualnom covjeku imunitet,Apredz da trenira boksere nase.njegova je politika vec 25 godina a za ove mlade sa svojim strankama imace vremena da se istaknu teksu poceli.

  1. Pa u pravu je nas Ugljanin. Sta vam je ljudi, sta skacete na njega? Pa svi mi juznoslavenski muslimani znamo da poticemo od Srba koji su presli na islam, tako da stvar nije sporna. Fakat. Ne vidim zasto ne bih mogao biti musliman a ne stideti se svog etnickog-srpskog porijekla?! Braco muslimani, lijecite komplekse. Kao sto medju Arapima ima i muslimana i krscana tako i medju Albancima ima pripadnika razlicitih vjeroispovijesti. Tako je i usled historijskih okolnosti doslo dotle da i medju Srbima se pojave katolici,muslimani itd. I ne treba se sramiti sto su nam pretci bili pravoslavci, monasi, Rastko, Nemanja, Tvrtko.

  2. A jeste li znali da “kod Kaljemegdana ima jedna ljivada, tu su neki hrvaci, sto se namazu u ulju i orvu se…? A pitanje je bilo-saradnja sa Turskom! Ha,ha,ha… Ne mogu da veujem da ovo neko moze da izjavi! A jos manje da neko moze za ovoga da glasa…

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here