Otvorena Coca-cola teretana na otvorenom koju su dobili građani Novog Pazara – video

Na Rekreacionom centru, pored trim staze i dvorane Pendik, juče je postavljena “Teretana na otvorenom”, koju Novom Pazaru donira kompanija Coca-Cola.

Prema rečima direktora Sportsko sajamske ustanove „Pendik“ Enesa Pljakića, mesto gde se teretana nalazi odabrali su upravo građani.

Teretana na otvorenom je nastala tokom akcije “Coca Cola aktivna zona”, tokom koje su korisnici interneta u Srbiji preko društvenih mreža mogli da glasaju da upravo njihov grad dobije ove korisne sprave namenjene rekreaciji. Novi Pazar ušao je u prvih 15 gradova zahvaljujući glasovima uglavnom novopazaraca istako je direktor Sprotsko Sajamske ustanove “Pendik” Enes Pljakić.

“Ono što je bitno da kažem za ovu teretanu je da ona nije u potpunosti završena. U narednih nekoliko dana biće popločana betonskim pločama, pa će naši rekreativci moći da vežbaju”, dodao je Pljakić.

On ističe da će kompletan rekreativni centar biti sređen kako bi MOSI igre mogle da se održe u najboljem redu. Izgradnju temelja koka-koline teretane na otvorenom finansirao je grad Novi Pazar, a sprave donirala fabrika Coca Cola. Projekat “45 godina u Srbiji” je realizovan u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni i ekonomski razvoj i uz podršku nadležnih ministarstava.

[fvplayer src=”https://www.youtube.com/watch?v=IrPF6vHmSzY” width=”640” height=”360”]

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO