“Nezavisnost” donirala opremu za mlade selekcije

Novi Pazar – Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera “Nezavisnost” Mirko Poledica uručio je danas Novom Pazaru 40 kompleta sportske opreme i 28 lopti za potrebe kadetske i omladinske selekcije.

“Imamo obavezu da radimo u interesu srpskog fudbala, da zaštitimo svoje članove i pomognemo klubovima. Pre svega, želimo da pomognemo mlađim katagorijama, koje predstavljaju budućnost ovog sporta”, rekao je Poledica novinarima na Gradskom stadionu.

On je dodao da je Novi Pazar prvi superligaš koji je primio donaciju, a da će, osim nižerazrednih klubova, sportska oprema biti uručena i lučanskoj Mladosti.

“I ubuduće ćemo imati slične projekte, a voleo bih da se i ostali ugledaju na Novi Pazar. Mi smo i humanitarna organizacija i svesni smo situacije u kojoj se država nalazi. Pomažemo mnogim klubovima, ali i bivšim igračima i trenerima kojima je to neophodno”, kazao je Poledica.

Poledica je naglasio da “Nezavisnost” vodi računa o 531 fudbaleru, kao i su gotovo svi prvotimci Novog Pazara članovi te organizaciju.

“Imamo korektnu i prijateljsku saradnju, problema je sve manje, a ako se pojave rešavamo ih mirnim putem”, rekao je Poledica.

Direktor mlađih kategorija Novog Pazara Bajro Župić izjavio je da su toj fudbalskoj školi najneophodnije lopte.

“U nedostatku smo sportskih rekvizita i opreme, pa će nam pomoć dobro doći. Hvala Mirku Poledici i Sindikatu profesionalnih fudbalera”, kazao je Župić.

(100+)

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO