“Ženska nedelja” na Kopaoniku

kop

 

Povodom Dana žena zimski turistički centri spremaju iznenađenja. Od 3. do 10. marta na Kopaoniku, Staroj planini i Zlatiboru dame očekuje 15 odsto popusta na ski karte, škole skijanja, iznajmljivanje opreme i smeštaj.
Nije u pitanju spašavanje sezone zbog nedostatka snega, kažu hotelijeri, jer ga na Kopaoniku ovih dana ima oko pola metra, a na stazama utabanog i do 40 centimetara. Narednih dana najavljuje se i snižavanje temperatura pa će snega biti do kraja marta.

“Ženska nedelja” u zimskim centrima u organizaciji “Skijališta Srbije” trajaće od 3. do 10. marta, a dame u tom periodu očekuje 15 odsto popusta na sedmodnevne ski karte, školu skijanja, iznajmljivanje opreme i smeštaj.

Preciznije, popust od 15% na sedmodnevne ski karte važe samo za ski pasove koji počinju 03., a završavaju se 09.  ili 10.marta ove godine. Pored popusta, pripadnice lepšeg pola će imati i prvenstvo prolaza na žičarama Pančić, Gobelja, Duboka 1 i Duboka 2 na Kopaoniku.

Zanimljivo je da se ova akcija organizuje  istovremeno i na Staroj planini i Zlatiboru. U saradnji sa svojim partnerima u tri najposećenija ski centra, “Skijališta Srbije” realizuju ovu akciju kako bi izašli u susret svojim najvernijim posetiocima. Inače Ženska nedelja je nastavak aktivnosti sa simboiličnim nazivima.Tako je u zimskim centrima prvo bila organizovana  “Porodična  nedelja”  od 20.-27.januara, zatim “Nedelja za parove” od 3.do 10. februara i sada , povodom Dana žena – “Ženska nedelja”.

Na Kopaoniku Novopazarci su rado viđeni gosti i u ovoj nedelji jedna od najava je obeležavanje 8. marta učenika Srednje medicinske škole. Koliko će naših sugrađana individualno boraviti na Kopaoniku ne znamo , ali turistički radnici na ovoj planini računaju na njih i kažu da ih obično očekuju vikendom.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO