Završene MOSI u Prijepolju, sledeće u Novom Pazaru

Sportski kolektiv iz Prijepolja sveukupni je pobednik  50. jubilarnih Međuopštinskih omladinskih sportskih igara.

MOSI u Prijepolju
MOSI u Prijepolju

Zastavu ove manifestacije preuzeo je grad Novi Pazar, koji će naredne godine biti domaćin i organizator ovih igara.

Predsednik opštine Prijepolje i predsednik Organizacionog odbora MOSI Emir Hašimbegović, rekao je na zatvaranju da je prezadovoljan ostvarenim rezultatima svojih sportista. On je istakao da je opština Prijepolje od Vlade Republike Srbije dobila veliku pomoć prilikom organizacije ove manifestacije.

-Želeli smo da Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama damo jednu novu dimenziju i pokažemo kako bi MOSI nadalje trebalo da se organizuju. Cilj nam je da MOSI u sve tri zemlje, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, zauzmu mesto koje im pripada, rekao je Hašimbegović na zatvaranju Igara u Prijepolju.

Odbojkaš iz Prijepolja Strahinja Kuburović kaže za Regionalnu radio televiziju Novi Pazar da je očekivao da će sportisti iz ove opštine biti sveukupni pobednici.

-Ostvarili smo ono što smo zacrtali i poneli smo titulu najboljih. Ne mogu svi da budu najbolji, tu nema prostora za ljutnju. Sledeće godine su Igre u Pazaru i eto prilike drugim ekipama, rekao je on.

Direktor Sportskog saveza Novog Pazara Enver Gusinac rekao je za našu televiziju da se nada da će taj grad biti podjednako dobar domaćin kao što je bilo Prijepolje.

-Prijatelji iz Prijepolja su nam postavili domaći zadatak i verujemo da ćemo sledeće godine biti dobri domaćini, te da će nam u tome pomoći Gradska uprava, sportisti ali i brojne institucije, kazao je Gusinac.

Tokom pet takmičarskih dana u Prijepolju je u okviru MOSI održano oko 600

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO