Zakazana skupština GO SDP-a

Na sednici Izvršnog odbora Sandžačke demokratske partije koja je održana 2. januara, razmatran je, pozitivno ocenjen a zatim i usvojen izveštaj o radu Gradskog odbora Sandžačke demokratske partije u Novom Pazaru.

 U skladu sa odredbama statuta SDP-a Gradskom odboru je istekao četvorogodišnji mandat, pa je doneta odluka da se održi izborna skupština Gradskog odbora Sandžačke demokratske partije. Skupština će biti održana u subotu 1. februara.  Prvo će biti održan radni sastanak gde će se birati novo rukovodstvo, a kasnije će u velikoj sali Kulturnog centra biti održan i svečani deo skupštine.

„Ciljevi i zadaci novog Gradskog odbora SDP-a između ostalih su da se iskusnim članovima priključi određeni broj mladih i uspešnih naših sugrađana koji će u budućnosti biti temelj i nova snaga Sandžačke demokratske partije. Na osnovu tolikog interesovanja za aktivnije uključenje u stranku, jasno je da se SDP ne brine za uspehe.  Pred tim ljudima koji budu izabrani su veliki izazovi, između ostalog i vanredni parlčamentarni izbori, koji bi trebalo da se održe 16. marta. Imajući u vidu ljude koji su nam bliski, njihovu snagu i želju, nama je ishod izbora već poznat. Lista na kojoj bude naša stranka uzeće najveći broj glasova u Sandžaku“, kazao je PR SDP-a, Džemil Divanefendić.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO