Vučić prihvatio Đilasov poziv na TV duel, ali pod jednim uslovom!

386388_vucic-foto-beta_f

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić prihvatio je danas poziv predsednika Demokratske stranke Dragana Đilasa na TV duel, ali je zatražio da u njemu učestvuju i lideri opozicije iz Demokratske stranke Srbije i Liberalno-demokratske partije.

– Iako sam trenutno veoma zauzet, spreman sam da se odazovem pozivu
gospodina Đilasa. Samo tražim da to bude duel sa svom trojicom lidera opozicije, dakle sa Đilasom, ali i Jovanovićem i Koštunicom. Neka sva trojica sednu preko puta mene i kažu šta zameraju novoj vladi, a ja im obećavam da ću odgovoriti na sva njihova pitanja – rekao je Vučić beogradski list Informer od ponedeljka.

Predsednik DS-a Dragan Đilas pozvao je Vučića na TV duel nakon što je potpredsednik vlade spomenuo njegovo ime govoreći o velikom deficitu i javnom dugu Srbije.

– Recite mi tog genija koji može to (problem dugova) da reši pre 2016. godine. Jel’ to možda Đilas? Jel’ rešenje ono što je on uradio u javnim preduzećima u Beogradu?! Pa zakukaće cela Srbija kad za mesec dana budu poznati bilansi gradskih javnih preduzeća – rekao je Vučić.

Đilas, koji je smenjen sa mesta gradonačelnika Beograda, na te je kritike odgovorio da je spreman da Vučiću “u četiri oka” objasni kako da reši pitanje dugova države.

– Svaki Beograđanin vidi gde je otišlo 315 miliona evra za koliko smo zadužili Beograd u pet godina, ali nema čoveka u Srbiji koji može da odgovori na gde je otišlo četiri milijarde evra za koliko su Aleksandar Vučić i ova vlada zadužili Srbiju u ovih 14 meseci – rekao je Đilas.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO