Vučić: Moguće je da se svi ujedine 17. marta protiv koalicije oko SNS!

KRAGUJEVAC – Srpska napredna stranka odlučna je da nastavi reforme uprkos tome što se može dogoditi da se svi drugi nakon 17. marta ujedine protiv SNS u pokušaju da vrate stvari na staro, izjavio je danas lider SNS Aleksandar Vučić uz poruku da će o tome ipak odlučivati građani.

“Znam da je moguće da se svi ujedine, i to 17. marta, pošto nisu sigurni kakvi će rezultati da budu. Ako svi zajedno dobiju nešto veću podršku od SNS možda se ujedine i pokušaju da stvari vrate na staro, ali građani konačno donose odluku kakvu vlast žele na izborima”, rekao je Vučić novinarima u Kragujevcu.

SNS će nastaviti reforme jače i snažnije, nasuprot pojedinim političarima “od kojih slušamo bajke da će rak izlečiti žele bombonama”, dodao je Vučić.
“Nemam ništa protiv toga, ne uzbuđujem se posebno zbog toga i znam da je moguće da se svi oni ujedine”, rekao je Vučić.

Naglasivši da je najvažniji zadatak da se izleči srpska ekonomija i da se napravi dobar investicioni ambijent kao i da je uveren da će Srbija u tome uspeti uz teške i snažne reforme, Vučić je ponovio da je potrebno da se reforme sprovedu do kraja juna, do kad je planirano usvajanje 21 zakona, a da će među prioritetima biti rešavanje problema preduzeća u restrukturiranju, kako je to urađeno sa FAP-om i Ikarbusom.

“Mislim da ćemo uspeti da se u Srbiji živi bolje. Mislim da možemo od zemlje da napravimo bolje mesto za život, a to zavisi od nas, hoćemo li biti dzangrizavi i skidati glave onima koji štrče po pameti”, rekao je Vučić.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO