Vučić: Garantujem da će se na polovini mandata živeti bolje

Beograd – Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je danas građanima da će se na polovini mandata nove vlade živeti bolje i da će broj nezaposlenih biti drastično smanjen.

“Želim svim ljudima u Srbiji da dam garanciju da će se u našoj zemlji, već na polovini mandata nove vlade, živeti bolje i da će drastično biti smanjen broj nezaposlenih. Svom snagom borićemo se protiv nezaposlenosti i spremamo čitav niz zakona koji će nam pomoći da stvorimo bolji ambijent za investicije”, rekao je Vučić.

Posao SNS-a je da zemlju vodi ozbiljno, odgovorno, državnički, ali to neće biti nimalo lako i sa nekim odlukama neće svi uvek biti zadovoljni, poručio je on.

Vučić je naglasio da će biti nastavljen evropski put, da će Srbija sarađivati sa svima na Istoku, i na Zapadu, da će se truditi da privuče investicije od prijatelja sa svih meridijana.

On je dodao da će biti nastavljena i žestoka borba protiv korupcije i kriminala, jer je to zlo koje je onemogućavalo da se Srbija razvija i napreduje.

“U Srbiji se više neće tolerisati tajkunsko-kriminalno-politički sistem, koji je vladao godinama unazad, koji guši i razara ekonomiju. Niko se više neće bogatiti na račun države i građana”, poručio je Vučić u atuorskom tekstu u Informatoru SNS-a.

On je dodao da će pred zakonom svi biti isti, a da će zakon važiti za sve i neće biti nedodirljivih.

Vučić je rekao i da zna da će građani, bez obzira šta se o njemu bude govorilo, videti da se iskreno bori za njihove interese i za interese otadžbine.

Lider naprednjaka je ukazao da predstoje novi izazovi i da se nema vremena za slavlje i naglasio da će se za Srbiju boriti jače i više

nego ikada.

“Naš posao je da rešavamo probleme. Pred nama su započeti poslovi, ali i oni koji tek treba da se otvaraju i rešavaju”, rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, važno je da su građani razumeli u koliko teškoj situaciji se nalazi zemlja i šta je potrebno da se uradi da bi sutra bilo bolje.

Vučić se zahvalio građanima Srbije što su u velikom broju glasali

za SNS i dali joj priliku da nastavi da reformiše Srbiju a svima iz svoje stranke koji su, kako je rekao, svojim radom i zalaganjem, doprineli da izborni rezultat bude tako dobar.

Vučić je naglasio da njegov cilj nikada nije bio da bude bogat, već da mu je želja “da Srbija živi bolje, da građani imaju bolji standard, da plate i penzije budu veće, da se ljudi zaposle, da privreda radi, da se deca rađaju”.

Izvor: Tanjug

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO