VIDEO: Opozicija u Crnoj Gori protestovala večeras! Pevali četničke i kosovske pesme!

Opozicioni ministar unutrašnjih Vladi izbornog povjerenja Goran Danilović bio je ključna “meta” na večerašnjem skupu, a potom i protestnoj šetnji Demokratskog fronta.http://youtu.be/_Jmnvoa7OVA

Lideri ovog saveza optužili su Danilovića da im je zabranio postavljanje bine i održavanje koncerta u Ulici slobode gdje su održali skup povodom godišnjice protesta.
“Umjesto da je s nama ovdje, on nam izdaje zabrane”, rekao je jedan od čelnika saveza, Nebojša Medojević.
Zbog toga što im je zabranjen koncert, lider DF-a Andrija Mandić pozvao je okupljene u iznenadnu šetnju Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog. 
Policija je zato u kratkom roku zatvorila bulevar i obezbijedila im nenajavljenu šetnju kraj institucija koje su, kažu, zarobljene.
Kad su stigli ispred MUP-a, ponovo su prozvali Danilovića. Skandirali su mu “Gorane, izađi” i “Goran, Milo”.

Ranije je tokom skupa u Ulici Slobode, koji je održan kraj tužilaštva, DF “podigao optužnicu” protiv DPS-a zbog, kako kažu, pljačke Crne Gore.
“Podižemo optužnicu protiv Mila Đukanovića, Duška Markovića i ostale lopovske družine koja je opljačkala Crnu Goru”, rekao je Mandić.
I Milan Knežević ima poruku za DPS, ali i ostale stranke.
“Mi nećemo sa DPS-om ni pod zemljom. Želimo da svi ostali to kažu. Tretiraćemo ih sve kao izdajnike ako izdaju volju građana”, rekao je on.
Na binu su izašle grupe Osvajači, Katapult, Akademija bend i orkestar Dejana Jeftića čiji su koncerti, kako kaže DF, zabranjeni.
“Ko ne sluša pjesmu, slušaće oluju”, istakao je Nebojša Medojević.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO