Veliki doček za šampione

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac rekao je da su zlato i srebro kik-boksera sa Evropskog prvenstva u Mariboru upotpunili bogatu kolekciju medalja, koje su sportista iz tog grada osvojili na najvećim takmičenjima.

 
“Saida i Sedad Bukvić su još jednom obradovali Novi Pazar i Srbiju, prezentujući nas na najbolji način. Znamo koliko truda su uložili, pa njima i treneru Huseinu Dupljaku želim još puno ovakvih uspeha”, rekao je Biševac na prijemu za članove Kluba borilačkih sportova Novi Pazar.
Grad Novi Pazar će osvajače medalja sa prvenstva u Sloveniji i njihovog trenera nagraditi jednokratnim iznosom od po 60.000 dinara.
Saida Bukvić je u Mariboru postala prvakinja Evrope u lou-kiku do 52 kilograma.
“Drago mi je da su nas ugostili gradonačelnik i direktor Sportskog zaveza Novog Pazara Emir Mehmedović. Hvala svima koji su nas dočekali, puno mi je srce”, navela je Bukvić.
Sedad Bukvić je u lou-kiku do 60 kilograma došao do vicešampionske titule.
“Srećan sam jer je naši rezultati prate. Hvala gradonačelniku i učenicima pazarskih škola, koji su došli da pozdrave naš uspeh”, kazao je Bukvić.
Trener Husein Dupljak ocenio je da je saradnja njegovog kluba i gradske uprave uvek bila na visokom nivou.
“Gradonačelnik Biševac je uvek bio uz nas. On je svojevremeno bio vrhunski bokser i zna šta znači biti evropski ili svetski prvak”, dodao je Dupljak.
Osvajače medalja iz Maribora pozdravio je i Zenun Mučić, direktor Osnovne škole Vuk Karadžić, koju su pohađali trofejni kik-bokseri iz Novog Pazara.
“Oni su odličan primer kako omladina treba da se ponaša, kako u školi, tako i na sportskim borilištima”, rekao je Mučić.

Izvor: RTVNP

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO