Veliki autleti u regionu: Kaput od 300 evra platite 70

fashion_brands

Dobar šoping traži ozbiljnu organizaciju. Ukoliko planirate da se ponovite u inostranstvu, idealan izbor su autleti, ali ne u bilo koje doba godine. Pravilo koje važi je: krajem zime kupujte čizme, na izmaku leta sandale. To je jedini način da se zaista dobro obučete za male pare.

Pandorf – Austrija
Nalazi se 50 kilometara od Beča. Između ostalog, tu su butici „Hugo Boss“, „Ralph Lauren“, „Dior“, „Burberry“… „Sniženja počinju već u decembru, a 70 odsto dostižu u januaru i tada ćete na primer kaput „enriko koveri“ platiti 70 evra. U Pandorfu se najviše isplati kupovati sportsku robu. Na primer, „adidas“ patike trenutno možete naći za 30 evra – kaže Zorana, koja više puta u toku godine obilazi autlete u kojima nabavlja robu za svoj butik.
Radno vreme: 9:30-21:00, subota do18.
ponuda: Agencija „Oktopod“, jedna noć, cena 79 evra.

Serravalle – Italija
Nalazi se na sat od Milana, u pravcu Đenove. Ima oko 170 prodavnica, među kojima su „Prada“, „Bulgari“, „Bioni“, „Guess“, „Diesel“, „Dolce & Gabbana“, „Mariella Burani“. Ponuda se robom dopunjuje na svakih deset dana, a s obzirom na veličinu autleta, odvojte bar jedan ceo dan. Najjeftiniji su komadi koji su ostali u jednoj veličini, pa tako, na primer, ženske „sergio rossi“ cipele možete kupiti za 60 evra, ali samo broj 40.
Radno vreme: svaki dan 10-20:00.
ponuda: Agencija S.A.B., dve noći u Milanu, cena 155 evra.

Palmanova i Rabujese – Italija
Palmanova se nalazi 55 kilometara od Trsta. Tek u februaru očekujte sniženje od 70 odsto. Ako ste krenuli po cipele, računajte na jače firme, kao što su „Baldinini“ i „Polini“, pa samim tim i na jače cene. Pravilo je: na kraju zime kupujte čizme, a krajem leta sandale.
– Ono što toplo preporučujem jeste autlet Rabujeze, koji je na 10 kilometra od Trsta. U njemu se nalazi radnja „Difussione tessile“, u kojoj se prodaje markirana ženska garderoba, pa „max mara“ košulje možete naći za manje od 50 evra. U njemu su i najveće autlet prodavnice „Beneton“ i „Bata“ – kaže jedna šopingoholilčarka.
Radno vreme: Palmanova: od 10:00 do 20:00, Diffusione tessile – Rabujeze: 9:30-19:30.
ponuda: Agencija „Viva travel“, jedna noć, cena 79 evra.

Arena – Mađarska
Arena Plaza je u samoj Budimpešti, pored železničke stanice Keleti i ima oko 200 prodavnica, među kojima su „Zara“, H&M, „Lacoste“, „Guess“. Ne očekujte preskupe brendove, a ne propustite najveća sniženja u januaru jer, iako ovih radnji ima i kod nas, cene su daleko niže kada na izlogu piše 70 odsto. Tako „nike“ patike možete kupiti za 20 evra, „beneton“ džemper za 10, a u H&M dete možete kompletno obući već za 100 evra.
Radno vreme: Od ponedeljka do subote 10-21, nedeljom 10-19.
ponuda: Agencija „Putnik“, jedno noćenje i prevoz, cena 69 evra.

sandzakhaber / izvor: 24sata.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO