UDARNA VIJEST! PREDSEDNIK OPŠTINE PRIBOJ PODNIO OSTAVKU!

Priboj – Lazar Rvović podneo je danas ostavku na mesto predsednika opštine Priboj. Rvović se u pismu, koje je objavljeno na sajtu opštine, zahvalio građanima na ukazanom poverenju u periodu u kojem je, kako kaže “imao veliku čast da vodim naš Priboj”.

“Zahvaljujem se i Vladi Republike Srbije, koja je uložila ogromna sredstva i rad da Priboj dobije novu šansu. Oslobađanjem Fabrike automobila Priboj (FAP) od preko 100.000.000 evra duga, dobijanjem slobodne zone, dobili smo priliku da naš grad bude opet sredina dobra za život”, napisao je Rvović.

On ke istovremeno svim građanima Priboja čestitao Novu godinu i predstojeće praznike.

Pretpostavlja se da je razlog ostavke, neispunjeno obećanje Vlade Srbije u vezi FAP-a, odnosno isplate otpremnina bivšim radnicima ovog giganta.

Jedan od najbližih saradnika predsednika, nam je rekao da je Rvović poslednja dva dana bio u svom kabinetu, vidno razočaran i da je slabo komunicira sa bilo kim od saradnika.

“On je principijelan čovek i dao je reč i garancije na svoj obraz bivšim radnicima na osnovu obećanja vlade, da će im biti isplaćene otpremnine. To mu je bilo obećano i zvanično potpisano, ali do realizacije još uvek nije došlo, a on je izložen pritiscima i prozivanjima, da je nekoga prevario, što znajući njega ne može da podnese”, rekao nam je jedan od njegov najbližih saradnika.

Rvović uživa ogromnu podršku grđana i važi za izuzetnog i časnog predsednika opštine, što potvrđuje i najubedljivija podrška u lokalnom parlamnetu gde praktično i nema opoziciju.

izvor. Glas zapadne srbije

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO