UDAR NA VUČIĆA PREKO ZUKORLIĆEVE TV! Gačević i Beganović opleli po koalicionom partneru i medijima!

Prijepolje – Nosioci vlasti u Prijepolju su u sinoćnjoj emisiji “Tema dana” Sandžak televizije oštro napali vladu Aleksandra Vučića i njenog potpredsednika Rasima Ljajića.
Naime, u emisiji koju je finansirala opština Prijepolje novcem građana, koja je trajala 1sat i 19 minuta čule su se žestoke optužbe na račun ministra u Vladi Republike Srbije Rasima Ljjića i bivše lokalne vlasti, ali i pojedinih funkcionera SNS.
Milan Gačević visioki funkcioner Nove Srbije i član Opštinskog veća, je uglavnom, vreme koje mu je bilo na raspolaganju iskoristio da dugovanja za električnu energiju koja mu se stavljaju na teret opravda prebacivanjem loptice u susedni teren. On je optužio bivšeg člana Opštinskog veća i predsednika OO SDP Esada Hodžića za zloupotrebu položaja, optužujući pritom i pojedine funkcionere SNS, pa i samog premijera Aleksandra Vučića tvrdeći da su pod uticajem Rasima Ljajića optužbe za Hodžićevu navodnu krađu struje zataškane.
“Šest godina niko do sad nije ništa pokrenuo po tom pitanju. Ja i moji koalicioni partneri stalno podsećamo tužilaštvo i ministarstvo na to. Ja sada pozivam pred kamerama i ministra Ljajića i predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića i direktore iz Kraljeva i Užica da jednom reše ovaj slučaj, jer je ovo organizovani lopovluk i kriminal”, rekao je Gačević i dodao da on nije vrabac već srpski orao i čestit i pošten čovek.
Međutim, postavlja se pitanje šta je sa njegovim višegodišnjem dugom za električnu energiju, da li taj dug postoji. Ako postoji koliki je i da li ga i na koji način otplaćuje.
Gačević je istakao da je televizija Sandžak jedina koja se bavi problemima građana Prijepolja i da samo oni ne cenzurišu njegove izjave kao i da mu je zadovoljstvo da sarađuje sa njima.
Beganović: Ljajić mi je nameštao inspekcije
Osnivač stranke DPS i odbornik vladajuće koalicije Bahrija Beganović poznatiji kao Lutka takođe je optužio potpredsednika vlade Rasima Ljajića kao glavnog vinovnika svih njegovih krivičnih prijava i kazni.
Beganović je u izjavi za TV Sandžak kazao da je ministar Ljajić “ulickan” i da ga “baš briga za situaciju u Sandžaku”.
“Rasim je gore bio Srbin umesto da bude musliman a da bude dobar Jugosloven i da poštuje državu Srbiju on je se pretvarao u druge ljude i to nije dobro za Srbiju”, kazao je Beganović.
On je optužio Ljajića da je svojim uticajem u Vladi doprinosio da mu se kako je rekao naškodi.
“On je preko raznijeh organa i inspekcija doprinosio i pokazivao da može na taj način da mi naškodi. Nekako je se on uvlačio, sad da Bogoljub bude predsednik on bi bio sa njim, on ti je KVD odnosno kako vetar duva a ovoj državi trebaju dobri govornici. On ovde priča jedno, a u Hagu kaže sve šta su Srbi radili”, istakao je Beganović.
Beganović se takođe zahvalio televiziji Sandžak ali je iskoristio priliku da kaže svoje mišljenje I o ostalim medijima prvenstveno se osvrćući na profesionalnost portala Glas zapadne Srbije i PP Medija, a naročito na njihove vlasnike Gvozdena Nikolića i Alema Rovčanina.
Beganović: Ti interneti i fejsbuci rade šta hoće, jedva čekam da Nikolić dođe u Prijepolje da mu ja…
Beganović je istakao da njegovi sinovi Labud i Dedo se bolje razumeju i “idu po tim fejsbucima i tim internet stranicama to su takve gluposti i laži”. Osvrnuvši se na rad portala PP Media, Beganović je rekao:
“Ima taj neki Rovčanin ima svoju internet stranicu njega svi plaćaju, plaća ga Sportski savez ne zna se ko ga sve ne plaća sve smo mi to otkrili i oni tako izbace svašta. Kada je u pitanju ovaj fejsbuk oni tu mlate, lupaju, a vi ne možete da ih tužite, otvore stranicu i stave, i kada hoćete da saznate nije ovaj, nije onaj. Oni sad sve pokušavaju i preko fejsbuka i preko tog jednog Gvozdena Nikolića, a to je jedan čovek toliko nizak da ja ne mogu da shvatim da takav jedan čovek može u televiziji i da bude”.
Beganović je prozvao i Glas zapadne Srbije, odnosno direktora i glavnog urednika Gvozdena Nikolića: “To je jedan čovek koji nema nikakve etike novinarske u sebi. Tužio sam ga, a šta se sa tim dešava ne znam, to je što pojedini novinari mogu da rade šta hoće”.

Izvor. GZS

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO