Ubijen navijač

Ivan Laban iz Murina (29) ubijen je večeras u blizini dvorane Toplice u Baru, neposredno po završetku košarkaškog meča ABA lige između domaćeg Mornara i Crvene zvezde PUCNjAVA U BARU: Ubijen sestrić pripadnika Arkanovih 

BAR – Dvadesetdevetogodišnji Ivan Laban iz Murina ubijen je večeras u pucnjavi koja se nešto posle 20 sati dogodila u neposrednoj blizini Sportskog centra Topolica u Baru.
Na mladića je pucala za sada nepoznata osoba dok se nalazio u automobilu marke “citroen” plavskih registracija oko stotinjak metara od službenog ulaza u salu.
Prema prvim podacima iz krugoiva bliskim istrazi on je sa devojkom posmatrao košarkašku utakmicu Mornar – Crvena zvezda, posle čega je seo u kola i krenuo sa parkinga, kada je vozilu prišao motocikl na kojem su bila dvojica mladića sa kacigama od kojih je jedan ispalio više hitaca u Labana.
S obzirom da je na prilaznom putu do magistrale bila policijska patrola zbog utakmice, sumnja se da su motociklisti pobegli prema bulevaru.
Laban je prilikom dolaska Hitne pomoći davao znake života dok devojka, koja je bila sa njim nije ranjena, ali je u stanju jakog šoka.
Uviđaj je u toku.
Ubijeni Laban je inače sestrić pokojnog Milovana Đukića, koji je pre dve godine ubijen u Podgorici, a koji je bio pripadnik paravojne jedinice Željka Ražnatovića – Arkana.
Prema nezvanicnim saznajima ubijeni Laban je osuđivan je zbog pljačke pošte u Trepči, a zbog istog dela je hapšen i osuđivan u Nemačkoj.

Izvor: Novosti

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO