Tole hoce igrača a ne pevača u reprezentaciji, Adem na potezu!

13691201329678

“Založiću se da se Adem vrati u reprezentaciju. Siniša se drži pravila koje je postavio kada je postao selektor, ali to nije Sveto pismo“, rekao je predsednik FSS u razgovoru za dnevni list “Informer“

Adem Ljajić nastavlja da bude u centru pažnje srpskih, ali i evropskih medija. I dok pola Evrope bruji o kvalitetu 21-godišnjeg supertalenta, glavna tema na našim prostorima jeste povratak “otpisanog“ Pazarca u nacionalni tim.
Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić, u intervjuu za dnevni list “Informer“ ističe da će se lično založiti da se Ljajić vrati među Orlove.
“To je pitanje krajnje otvoreno. Siniša se drži pravila koje je postavio kada je postao selektor, ali to nije Sveto pismo. Ovde se radi o interesu države, nacije. Lično ću se založitit da dođe do kompromisa u tom slučaju, ali o tome mogu da odluče samo on i selektor“, rekao je Karadžić.
Iako mnogi smatraju da ni Ljajić, a ni Mihajlović ne žele da popuste u svojim razmišljanjima, predsednik FSS smatra da je do kompromisa moguće doći.
“Adem je sjajan momak, sjajno dete, poznajem ga još dok sam bio u Partizanu. Ima tu dosta i do sredine iz koje dolazi, stvari nisu jednostavne. U slučaj bi trebalo da se uključe i njegovi roditelji, da sagledaju šta je najbolje za njihovog sina“, poručuje Karadžić.
Naravno, neizbežna tema razgovora bio je i “slučaj Matić“, kojeg traže najveći evropski giganti, ali koji već jako dugo vremena nije u “jatu“ Orlova.
“Što se tiče Nemanje Matića, mislim da sa njim nema nikakvih problema. Mislim da je selektor izjavljivao da želi da ga vidi u nacionalnom timu, ali da on mora da shvati da nema uslovljavanja i da niko ne može da zahteva da igra u prvoj postavi“, zaključuje prvi čovek srpskog fudbala.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO