Svetski dan skejtborda u Novom Pazaru – video najava – morate pogledati

Novi Pazar – Svetski dan skejtborda tradicionalno i ove godine održaće se u Novom Pazaru  i održaće se 21.juna na skejtboard parku koji se nalazi na rekreacionom centru u Novo Pazaru.

Svetski dan skejtborda održava se po peti put u ovom gradu. Neformalno udruženje građana SOD 020 iz Novog Pazara je udruženje ljubitelja ekstremnih sportova i urbane kulture a posebno skejtbordinga,osnovano 2008-e godine sa ciljem da promoviše ekstremne sportove i urbanu kulturu u Novom Pazaru i ovom delu Srbije.

Skejtbord park postoji već 5 godina unazad i nalazi se na rekreacionom centru u Novom Pazaru. A angažovanjem pre svega ljubitelja skejta i gradske uprave skejt park je i izgrađen u Novom Pazaru.

Ovo udruženje vas obaveštava da će se u urganizaciji ovog udurženja po peti put jubilarno obeležiti Svetski Dan Skejtbordinga,koji se svuda u svetu obeleževa 21-og Juna.U Srbiji se on prvi put makar zvanično obeležio u Novom Pazaru 2009-e godine i od tada sve do ove godine tradicionalno obeležava.

Novi Pazar je ranih godina bio centar Srpskog skejtbordinga na dan kada se svuda u svetu obeleževa dan skejta,dolaze gosti iz cele Srbije i zemalja okruženja kako bi se družili,upoznavali i vozili skejt,ranih godina je bila tradicija da se nakon takmičenja održi i svirka bendova na skejt parku u Novom Pazaru,gde se obično okupi veliki broj mladih ljudi iz Novog Pazara kako bi se dobro zabavili uz alternativne muzičke pravce.SOD 020 je sve ove godine sve manifestacije finansirala sama uz pomoc pojednih kompanija i privatnih preduzeća,tako i ove godine.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO