Sve učestalije pretnje direktoru kulturnog centra Huseinu Memiću

slika-3772

Kako ekipa SandžakHabera zvanično saznaje od izvora bliskih Memiću, kao i putem ličnog facebook profila Huseina Memića, od trenutka kad je ugovor koji je sačinjen izmedju bivšeg direktora KC – Z.B i vlasnika diskoteke “Crystal Cube”, Elvedina Žirčanina, Memić učinio ništavnim, isti je konstantno je izložen pretnjama i klevetanju od strane pomenutog vlasnika diskoteke “Crystal Cube”.

Naime, Memić je nakon stupanja na dužnost sagledao činjenično stanje u Kulturnom Centru (KC) i došao do zaključka da neke stvari ne štimaju i odmah je krenuo u akciju ispravljanja svega što se ispraviti može. Izmedju ostalog jedan od “ispravaka” je i ugovor o zakupu bašte KC. Memić je saznavši da je ugovor sačinjen na štetu KC-a,  a i samog grada Novog Pazara, ugovor poništio. Samim tim činom je prekinuo “dil” izmedju bivšeg direktora KC i Elvedina Žirčanina, vlasnika diskoteke. Kako to nikako nije odgovaralo Žirčaninu, isti je počeo sa pretnjama, koje i dan danas ne jenjavaju. Memić je do danas nekoliko puta prijavljivao slučaj nadležnim organima, ali nije se reagovalo po tom pitanju, sve dok pomenuti vlasnik diskoteke nije viđen u dvorištu porodične kuće Huseina Memića kako ostavlja letka na kojima kleveta direktora KC. To je shvaćeno kao ozbiljna stvar i kako nezvanično saznajemo, Elvedin Žirčanin je bio priveden na informativni razgovor u novopazarskom SUP-u.

Evo šta je u statusu na svom fejsbuk profilu danas napisao Husein Memić :

Memić

Kako Memić kaže u ovom statusu, pretnje njemu i njegovoj porodici traju čitavih 5 meseci. U oči nam je upala rečenica kako Žirčanin preti Memiću putem nekog poznanstva sa Terzićem kao i time da će ga klevetati na zvaničnom profilu diskoteke Crystal Cube, za šta i imamo dokaz. Evo jednog statusa koji se mogao naći na ovom profilu :

Crystal

I sada se mi pitamo kako to diskoteka Crystal Cube voli i promoviše svoj grad i kako su to oni na strani omladine kad su najpre ostavili ogromna dugovanja gradskim preduzećima, poput JKP “Gradska Čistoća” (185.000 din),  JKP “Vodovod i kanalizacija” (nemamo tačan podatak)  kao i FK Novi Pazar (100.000 din.) samim tim oštetivši budžet tih preduzeća kao i budžet grada Novog Pazara. Takodje su ostavili i dug za struju koji je KC morao da plati, ne bi li izbegli isključenja. I još se pitamo kako to da je diskoteka bila na strani omladine, a dobro je poznato da se tu služila velika količina alkohola kako punoletnim tako i maloletnim licima, što je izazivalo i nekoliko tuča u samoj bašti Doma Kulture, tadašnji Crystal Cube.

I sada se mi pitamo da li je ovo promocija grada Novog Pazara kako stoji u statusu koji je okačen na stranici diskoteke, ili je ovo samo pokušaj da se Memić, koji je očigledno uradio dobru stvar po KC, okleveta na bilo koji način i na bilo kom mestu.

Sledeće slike će vam pokazati u kakvom je stanju zatečena bašta KC nakon diskoteke Crystal Cube i da li ovo liči na opis u statusu koji je Žirčanin objavio na zvaničnoj stranici diskoteke i u kakvom je stanju danas i bašta i KC nakon dolaska na mesto direktora Huseina Memića. Razlika je očigledna.

U ovoj galeriji možete videti slike kulturnog centra nekada i sada, kao i stanje u bašti KC-a nakon Crzstal Cube – a.

https://sandzakhaber.net/galerija?fbasid=325231884273407

Sada se tačno može videti ko je u pravu u ovom slučaju.

A Sandžakhaber će vas i narednih dana obaveštavati o ovom slučaju ukoliko za to bude bilo potrebe.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO