Snimao superautomobile po Londonu, sada vozi Audi R8

Dvadesettrogodišnji Pol Volas ostvario je svoj dečački san – da poseduje i vozi superautomobil. On je svoj Audi R8 kupio novcem zarađenim tako što je po Londonu snimao Lamborghini, Ferrari i modele drugih proizvođača super-sportskih automobila.

Ovaj zaljubljenik u vrhunske sportske četvorotočkaše počeo je da snima kamerom superautomobile na londonskim ulicama kao tinejdžer, a snimke je postavljao na svoj YouTube kanal.

Pet godina kasnije, video snimke sa njegovog kanala “SuperCarsofLondon” pogledalo je preko 65 miliona gledalaca, što mu je donelo dovoljno novca od sponzora da može sebi da kupi polovni Audi R8.

Valas objašnjava da od snimanja mesečno zarađuje u proseku 1.750 funti (oko 2.100 evra). S obzirom da i dalje živi u kući sa svojim roditeljima, deo zarađenog novca štedeo je za kupovinu sopstvenog superautomobila. Posle pet godina uspeo je da sakupi 50.000 funti (60.000 evra) i da svoj dosadašnji automobil, Vauxhall Astru, zameni za Audi R8.

On tvrdi i da mu mesečni prihodi omogućavaju da plaća troškove osiguranja, poreza i tekućeg održavanja automobila.

“Oduvek sam sanjao da imam automobil poput ovog, i san mi se zaista i ostvario”, kaže Pol Volas.

“I dalje mi je potpuno neverovatno da sam to uspeo da ostvarim snimajući kamerom iste takve superautomobile na ulicama”, priznaje on i dodaje da bi voleo da njegov sledeći auto bude Lamborghini Aventador.

U nastavku možete pogledati kako je Volas predstavio svoj novi automobil gledaocima kanala “SuperCarsofLondon”:

sandžakhaber / izvor: b92.net

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO