Servisna akcija za starija VW vozila

Za vozila starija od 4 godine Volkswagen u Srbiji nudi posebne pakete redovnog održavanja, a u cenu servisa uključen je i dijagnostički pregled.

2548ltn

Vozilo će, po listi koju propisuje proizvođač, pregledati obučeni Volkswagen majstori, a u okviru servisnih paketa vrši se pregled sledećih pozicija na automobilu:

– Akumulator
– Svetlosna i zvučna signalizacija
– Brisači, stakla i prskalice
– Pritisak i dubina šare u pneumaticima
– Provera zaptivenosti i oštećenja: kočionog sistema, sistema za hlađenje, menjača i manžetni.
– Provera debljine kočnih pločica/obloga i stanje diskova napred i nazad
– Provera stanja rashladne tečnosti

Cene paketa za određene modele mogu se naći u tabeli:

tabela

Uljni paket podrazumeva: zamenu ulja i filtera za ulje i kontrolni pregled svih navedenih pozicija na vozilu. Inspekcijski servis, pored zamene ulja i filtera za ulje, takođe uključuje pregled svih navedenih pozicija, plus zamenu filtera za vazduh, gorivo i polen-filtera.

S obzirom predstojeći zimski period, pored ovog servisa u ponudi je i veliki izbor pneumatika i kompleta točkova po posebnim cenama, uz mogućnost odloženog plaćanja čekovima građana. U ponudi je i hotel za gume u kome se pneumatici ili kompleti točkova čuvaju do sledeće sezone.

Servisna akcija za VW modele starije od 4 godine nije vremenski ograničena, a spisak ovlašćenih servisa u kojima važi može se naći na sajtu kompanije.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO