Selaković: Hoćemo da ovoga puta pobeda bude ubedljivija – video

Nova Varoš – Srpska napredna stranka u Novoj Varoši predizborne aktivnosti za predstojeće lokalne i parlamentarne izbore započela je konvencijom u Domu kulture „Jovan Tomić“. „U narednim godinama naša politika mora znatno da poveća nivo investicija, kako bi našim građanima omogućili pristojan posau Srbiji“, istakao je tom prilikom potpredsednik Srpske napredne stranke Nikola Selaković.

Na početnoj konvenciji u Novoj Varoši predstavljena je lista za odbornike SNS forimirana za predstojeće lokalne izbore. Iz opštinskog odbora ove stranke ističu da na predstojećim izborima u Novoj Varoši očekuju znatno bolje rezultate, nego što je to bio slučaj pre četiri godine, jer su kako ističu za vreme svog mandata u ovoj opštini znatno smanjili broj nezaposlenih, pokrenuli brojne projekte iz oblasti turizma i poljoprivrede i samim tim građanima obezbedili kvalitetnije uslove za život.

„Želimo da pobeda ovoga puta bude daleko ubedljivija, nego što je to bio slučaj na prošlim lokalnim izborima, zato što je SNS pored toga što ozbiljno vodi ovu državu to isto učinila i na lokalnom nivou, odnosno u Novoj Varoši“, istakao je kandidat za predsednika opštine Nova Varoš ispred SNS Dimitrije Paunović.
Potpredsednik SNS Nikola Selaković predstavio je dosadašnje rezultate koje je ova stranka postigla na republičkom nivou, te je izrazio očekivanje da će koalicija Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje odneti ubedljivu pobedu na predstojećim izborima.

„Naša politika u narednim godinama mora da dodvede do još većeg nivoa investicija. To više neće biti 0,8 koliko je bilo ostvareno u prošloj godini, već za 1 % više. Svake godine radićemo na tome da nivo investicija raste za 1 %, sve dok ne dođemo do preko 3 %“, kazao je Selaković.
Kako bi svi građani naše zemlje osetili da zakon važi jednako za sve, naš cilj, za koji ćemo se zalagati jeste jačanje vladavine prava u našoj zemlji, dodao je Selaković. Kandidat za narodnog poslanika iz Nove Varoši na listi Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje pod rednim brojem 142. je Branko Popović.

ppmedia

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO