SDP za čistije Prijepolje

sdp za istije prijepoljePrijepolje će za predstojeće 50. Međuopštinske omladinske sportske igre, do kojih je ostalo još svega dva dana, ugostiti preko 3 000 ljudi. Sportisti, sportski radnici, treneri i ostali koji posete ovu opštinu imaće šta i da vide. Svi sportski tereni dovedeni su do savršenstva, a grad odiše čistoćom i sportskim duhom.

Kao i do sada, pred sva velika dešavanja u Prijepolju, SDP zauzima stav da organizuje svoje članove za aktivnosti koje će ići u korist ovom gradu. U ovom slučaju odbornici, kao i otali članovi SDP potrudili su se da doprinesu čišćenju i uređenju svog grada.

„Funkcioneri, odbornici, članovi Foruma mladih SDP-a izašli su jutros organizovano da učestvuju u uređenju svog grada u susret predstojećim Međuopštinskim omladinskim sportskim igrama. Koliko ja znam mi smo jedina politička partija koja je organizovano izašla i odazvala se ovoj akciji, a sve u cilju da u što lepšem svetlu prikažemo Prijepolje“-izjavila je odbornica SDP Samira Ćosović.

Više nema sumnje da će Prijepolje 50. Međuopštinske omladinske sportske igre dočekati ponosno i u svom najboljem svetlu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO