SDP: NAŠE REZULTATE SPOZNALI NAŠI PARTNERI

sdp_nase_rezultate_spoznali_nasi_partneriNovi Pazar : Sandžačka demokratska partija je od momenta raspisivanja prevremenih parlamentarnih izbora bila jedini pouzdani partner, imajući u vidu dosadašnje rezultate partije, kao I rezultate njenog predsednika I osnivača Rasima Ljajića, koji je u više navrata najpozitivnije ocenjivan u zemlji I inostranstvu, kazao je na konferenciji za novinare portparol SDP-a Džemil Divanefendić.

 Divanefendić se osvrnuo I na ostale Bošnjačke liste za predstojeće izbore.

Divanefendić je na konferenciji za novinare istakao da su rezultati te stranke, kao I rezultati njenog lidera Rasima Lljajića stvorili ambijent I klimu da je SDP najpouzdaniji partner.

Divanefendić je podsetio da suprotno od Sandžačke demokratske partije postoje stranke koje još uvek nemaju svoje partnere, I da mimo svoje volje te stranke izlaze samostalno na izbore.

“I ako je kampanja za izbore u toku, neke političke partije nemaju svog partnera, nisu mogle da ga pronađu, i mogu reći da i mimo svoje volje na izbore izlaze samostalno. I iz same centrale a i iz zvaničnih izvora kada je u pitanju SDA Sandžaka stizale su izjave i informacije da se vode pregovori sa gotovo svim političkim opcijama koje deluju u zemlji. Moglo se čuti da se pregovara sa mnogo jakim strankama, te da se pregovara sa nekim manje poznatim partijama a nekada su dolazile i najave o koalicijama sa pojedinim strankama, a kasnije se to ispostavilo kao netačno. Tako je na izjavu gospodina Omeragića da se vode pregovori sa Građanskom inicijativom Goranaca brzo stigao i demant te izjave. Ta organizacija je naglasila da oni na ovim izborima čvrsto stoje uz listu Ljajića i Vučića. Činjenica da Stranka demokratske akcije Sandžaka na izbore izlazi samostalno je ništa drugo do cena koju oni plaćaju za svoju nedoslednost, kao i loše rezultate ostvarene u predhodnom periodu. Siguran sam da će nama građani pružiti veliku podršku jer jasno su vidljivi svi rezultati naše partije i lidera Rasima Ljajića“, kazao je Divanefendić na konferenciji za novinare.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO