Rtv – Tužilaštvo pokreće istragu

Novi Pazar –  Tužilastvo za organizovani kriminal pokrenulo opsežan istražni postupak protiv Ismeta Ramovića saznaje RTV. Postupak se pokreće kako saznajemo, zbog laži i kleveta iznetih u emisiji Sandzak tv i na internetu kao i protiv šire mreže organizatora i podstrekivača ovakvog čina, te plaćanja Ismetu Ramoviću i drugim osobama da organizuju kompletnu negativnu kampanju iznošenja laži o ministru Rasimu Ljajiću prenela je regionalna televizija.

NAJNOVIJA

Pomenuti Ramović je višegodišnji prestupnik, robijaš i kidnaper dece. U poslednje vreme je  u teškoj materijalnoj i  situaciji što je grupa koja će biti obuhvaćena istragom uvidela i iskoristila njegovu tešku finansijsku situaciju kako bi ukaljala ime i ugled Ljajića.

Ista grupacija već duže vreme preko svojih portala konstantno širi mržnju.  Istražni organi saznajemo odlučni su da istragu sprovedu do kraja ma kakve posledice bile.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli radi se o široj grupi ljudi iz Novog Pazara, Rožaja i Tutina koji su okupljeni oko dobro znanih izvora moći i finansija te građevinske mafije i interesnih sfera politike i vere.

Ramović je u intervjuu i sam priznao da je u teškoj materijalnoj situacij. O Ramoviću, njegovim inspiratorima i nalogodavcima bavićemo se u narednim danima.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO