Radulović: Ni pod kojim uslovima u savez sa SNS

444

Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović rekao je za Blic da ni pod kojim uslovima i ni na kom nivou neće u savez sa Srpskom naprednom strankom, kao i da mu je neprihvaljtiv, kao koalicioni partner, ko god koketira sa Aleksandrom Vučićem.

Povodom izjave predsednika Demokratske stranke Bojana Pajtića o mogućim koalicijama na Vračaru i Starom gradu Radulović je rekao: “Možemo da razgovaramo, a jedini je uslov uvođenje reda”.

Radulović kaže da Dosta je bilo nije zaboravio na sukobe sa demokratama tokom predizborne kampanje, ali i dodaje da “ne možemo toga da se držimo”.

“Vodićemo računa da se izborne procedure unutar svih opština i gde god dođemo na vlast tako promene da takva ponašanja budu nemoguća u budućnosti”, rekao je lider pokreta Dosta je bilo.

Radulović je ocenio i da Aleksandar Vučić na izborima nije dobio šta je očekivao i da je ostvario mnogo lošiji rezultat nego što je mislio.

“Sa dodatkom svih koalicionih partnera koje je sklepao u jednu interesnu grupu, osvojio je manje od 40 odsto glasova”, dodao je on.

Kaže da je njegov pokret ostvario rezultat u skladu saočekivanjem i da ulazak u parlament za njih nije izneađenje.

“Ovo je za nas samo početak, trčimo maraton, ovo nije sprint i videćete kako izgleda ozbiljna opozcija u parlamentu”, poručio je Radulović.

Na opasku novinara da su ga u kampanji nazivali Vučićevim ministrom, Radulović je odgovorio da “nikada nije bio Vučićev ništa” i da je sa njim bio u sukob sve vreme dok je bio ministar u vladi.

“Nisam mu dao da krade”, rekao je Radulović.

izvor: N1/Blic